Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Nieuw: 7 x Londen hotspots

Nieuw: 7 x Londen hotspots

Blog thumbnail ,

Happy Saturday Powerfoodies! Wie heeft er binnenkort een tripje naar Londen geboekt? Well lucky you! Ik heb speciaal voor jou 7 gloednieuwe healthy hotspots van Londen op een rijtje gezet. Staat jouw favoriet spot er niet tussen? Laat ‘m dan achter onderaan de pagina zodat we samen de lijst kunnen uitbreiden ; )

P.S. Bekijk hier mijn volledige London hotspots lijst.


Foto: Convent Garden Grind

1. Farmacy
Met stipt op nummer 1: Farmacy. Deze prachtige hotspot is the place to be voor een heerlijke brunch, smoothie, lunch, snacks en nog zoveel meer. Ook hebben ze een originele kaart met o.a. mijn favoriete smoothies van adaptogenen. Ik bestelde de maca latte en de avocado toast. So good!

Adres | 74 Westbourne Grove, London
Website | www.farmacylondon.com

2. Rawpress
Op zoek naar een plek waar je een verse (cold pressed) juice of smoothie kunt halen? Hop dan even langs Rawpress. Naast sapjes kun je hier ook superlekkere bars en bliss balls meenemen voor on the go.

Adres | Mayfair 32 Dover Street / Chelsea 3 Ellis Street / Pergola at Paddington Central Unit 5, Kingdom Street
Website | www.rawpress.co

3. Redemption
Wanneer je door Nothing Hill (of Shoreditch) aan het struinen bent en trek krijgt in powerfood of een lekker drankje, loop dan zeker bij deze ‘World healthiest bar’ naar binnen. Een stijlvolle hotspot waar je terecht kunt voor vegan, glutenvrij powerfood en (alcoholvrije) cocktails. Wow. Een must-go!

Adres | 6 Chepstow Road, Notting Hill / Shoreditch 320 Old Street
Website | www.redemptionbar.co.uk


Foto: Good Eatings

4. Covent Garden Grind
Deze spot zit redelijk verstopt maar zeker een aanrader! Een menukaart vol powerfood en bijzondere latte’s. Tip: Bestel bij de vriendelijke bediening een beetroot latte en een plak vers banana bread en ga aan het raam zitten met een goed boek ; )

Adres | 42 Maiden Lane, London
Website | grind.co.uk/coventgardengrind

5. Manna
Ken je dat wanneer je een menu ziet en je gewoon niet kan kiezen? Dat had ik bij Manna, een Italiaans geïnspireerde plek wat al meer dan 50 jaar een bekende naam is in deze wereldstad. Bij Manna vind je een walhalla aan vers bereide gerechten van soba noodle salads, rainbow panzanella, heerlijke prei amandel taartjes en nog veel meer. Wat mij betreft de perfecte plek om heen te gaan als je iets te vieren hebt met je bf of familie.

Adres | 4 Erskine Rd, Primrose Hill, London NW3 3AJ, UK
Website | mannav.com/Table/menu

Foto: Convent Garden Grind

6. CREAM
Voor de perfecte avocado toast moet je naar CREAM. Heerlijk! Deze hotspot heeft een industriële vibe en er is genoeg ruimte om lekker bij te komen van deze buzzy city of wanneer je even met je laptop moet een paar uurtjes moet werken.

Adres | 31 New Inn Yard EC2A 3EY London
Website | www.facebook.com/creamshoreditch

7. Mooshies
Last but not least… Mooshies! De plek waar je de beste vega(n) burgers in town kan eten mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Bestel de ‘quinoa black bean patty’ met gekarameliseerde uitjes en een mega lekkere saus inclusief de huisgemaakte zoete aardappelfrietjes. Nommm!

Adres | 104 Brick Lane, London
Website | veganburger.org/menu

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!