Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

7 x Milaan hotspots

7 x Milaan hotspots

Blog thumbnail ,

Morning Powerfoodies! Vandaag deel ik graag mijn favoriete healthy hotspots van Milaan met jullie. Deze authentieke stad staat natuurlijk bekend om de verse pizza’s en pasta’s, maar kent ook zeker heel wat hotspots waar je terecht kunt voor nog meer heerlijk, homemade powerfood. Ga je binnenkort op citytrip naar sunny Milano? Lees dan zeker even verder ; )


Foto: Soul Green 

Juice bar
Vlak naast de Piazza del Duomo bevindt zich de Juice Bar. Dit is een heel fijn plekje om buiten op een van de banken (in het zonnetje) een koffietje te doen of om even snel te ontbijten of lunchen. Het menu varieert van salades tot soepen en chia puddings. Mijn favo combi is by far de acai bowl met een ginseng koffie!

Adres | Via Agnello, 18, 20122 Milano 
Website | www.food4love.it

Eataly
Als echte foodie mag Eataly niet in dit lijstje ontbreken. Deze hotspot is een waar foodwalhalla. Het is een soort restaurant/café/markt in één. Alle typische Italiaanse specialiteiten zijn hier te vinden en de kwaliteit van de producten staat hier centraal. Tip: Leuk om hier souvenirtjes te kopen voor in jouw power kitchen ; )

Adres | Piazza Venticinque Aprile, 10, 20121 Milano
Website | www.eataly.net  

Soul Green
Deze prachtige, cozy hotspot is een echte groene oase in deze stad. De (vegan) gerechten op het menu zijn bijzonder fotogeniek en super lekker. Van verse juices tot falafelburgers… Al je favoriete powerfood staat er op de kaart. Daarnaast dragen zij een deel van de winst af aan een charity program met als doel kinderen in derdewereldlanden te voorzien van water en voeding. Een dubbel duimpje omhoog voor deze hotspot!

Adres | Piazzale Principessa Clotilde Ang. Via Vespucci, 20124, Milano
Website | www.soulgreen.com


Foto’s: Flavors (Clodiana Prendi) en Macha Cafe (Federica Dautilia)

Macha Cafe
Net als ik een echte Japanese food lover? Loop dan zeker bij dit tentje naar binnen! De menukaart staat vol met heerlijke poké bowls, sushi, avocado toast etc. Voor de avocado fans onder ons: ze hebben allemaal kleine gerechtjes met avocado om te delen met je friends. Tip: Bestel de matcha pancakes met rood fruit. So yum!

Adres | Viale Francesco Crispi, 15 | Corso di Porta Vittoria, 13, Milano
Website | www.machacafe.it

Flavors
Dit kleurrijke tentje is pas een paar maanden open en loopt nu al als een trein. Een healthy sapje, salades, wraps, poké bowls, noem maar op: Flavors got it all! Ik bestelde een frisse, groene salade met mango en feta. In a hurry? Je kunt hier ook heel veel gerechten on the go meenemen. Handig!

Adres | Via Gaetano Giardino, 2, 20123, Milano
Website | www.flavorsmilano.it


Foto: Riad Food Garden

Riad Food garden
Op zoek naar een plek waar je mooie planten, interieur spulletjes en een heerlijk koffietje kunt kopen? Dan is deze bijzondere hotspot a must see. Het interieur van deze spot is erg clean en minimalistisch. Alleen het café zelf is al een plaatje op zich, laat staan als er ook nog een eten op tafel staat!

Adres | Viale Piave, 17, 20129, Milano
Website | www.riadfoodgarden.com

Açaí Sisters
Met het motto ‘Health is the greatest gift which keeps on giving’ richtte twee Italiaanse zusjes de eerste superfood bar op in Milaan. Bij deze gezellige hotspot kun je terecht voor je dagelijkse vitamientjes. Neem bijvoorbeeld de ‘kale-ifornia bowl’ met een ‘berry be good’ sapje. De creatieve namen van de gerechten en het kleurrijke menu maken het nog leuker! Meer zin in iets hartigs? De quinoa taco’s zijn een absolute winner.

Adres | Via Gian Carlo Castelbarco 17, Milano
Website | www.acaisisters.com

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!