Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Abs are made in the kitchen!

Abs are made in the kitchen!

Blog thumbnail

Ooooh yes! Ik ben volop aan het trainen, trainen en nog eens trainen. En dat gaat eigenlijk best wel lekker. Zelfs rennen door de storm van afgelopen dagen ging goed. Het enige waar ik tegenaan loop is de juiste balans in sport, ontspanning en eten. Ik merk dat ik door het vele trainen te weinig tijd neem om goed, gezond eten voor mezelf klaar te maken. Oops! Niks voor mij, want ik wéét hoe belangrijk het is om naast beweging te zorgen voor goede ontspanning en een perfecte dosis powerfood. Die balans is zó belangrijk! Maar net als ieder ander, blijft het voor mij ook altijd zoeken.

Nike Rens Kroes8041 2

Als ik bijvoorbeeld een weekend op stap ben geweest, ben ik eigenlijk best heel ontspannen. Maar toch voel ik me dan te moe om naar de sportschool te gaan of een stuk te rennen. En als ik een aantal weken veel heb gefocust op het sporten, zoals nu, vraagt mijn lichaam om ontspanning en moet ik zorgen dat ik goed eet. Jep, tijd om mijn lijf weer even te verwennen met goede voeding.

Want abs are made in the kitchen, weten we inmiddels. Als je niet juist eet kun je trainen wat je wilt, maar dan komen er écht geen blokjes op je buik, hoor. En bovendien kan de juiste voeding je energielevel een boost geven, waardoor je veel makkelijker die 10 kilometer finisht.

Dit drankje bijvoorbeeld, is een hele fijne oppepper voor je naar je hardlooptraining gaat. De cayennepeper en banaan geven je veel energie. Met het hennepzaad krijg je wat eiwitten binnen. Dat vertraagt de suikers die in de smoothie zitten, dus de energie blijft langer in je lichaam. De bietjes zorgen ervoor dat je harder gaat rennen, want ze verlagen je bloeddruk en het zuurstofverbruik tijdens de inspanning een beetje. En dat verlengt je het uithoudingsvermogen. Dus ik zeg: hey, ho, let’s go!

Nike-Rens-Kroes6745_web

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!