Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Afmetingen omrekenen: van cups naar gram

Afmetingen omrekenen: van cups naar gram

Blog thumbnail , ,

I love my Powerkitchen in New York. Ik zorg ervoor dat ik mijn essentiële ingrediënten meestal op voorraad heb zodat ik meteen aan de slag kan gaan met kokkerellen. En als ik iets vergeten ben dan loop ik even naar de Deli om de hoek. Zo chill! Het maakt het maken van recepten zoveel gemakkelijker. Het enige wat ik iets minder fijn vind is, zodra ik een kookboek van mijn Amerikaanse collega’s uit de kast pak of wanneer ik een lekker gerecht online zie, dat dan alle ingrediënten in Cups en Fahrenheit staat aangegeven. En dat ben ik natuurlijk niet gewend. Mijn maatbeker heeft zelfs niet eens grammen. Maar het wordt helemaal ingewikkeld als ik het recept op wil schrijven voor zowel de Amerikaanse markt en de rest van de wereld. En het wordt nóg ingewikkelder want 1 cup kokosolie is namelijk niet evenveel als 1 cup havermeel. Say whaaat?

Daarom heb ik voor mijzelf een tabel gemaakt zodat ik zowel van grammen naar cup kan werken en net andersom. En dat geldt ook voor Fahrenheit en Celsius. Ik hoop dat jij hier net als ik net zoveel plezier van kan beleven. Wanneer je een lekker recept ziet met andere meeteenheden, dan is dit een uitkomst! 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!