Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Chill Bread | Rens Kroes

Anti Stress

Anti Stress

Chill Bread | Rens Kroes ,

Stress. Pff… We krijgen zoveel prikkels van buitenaf en we werken vaak onder een pittige druk. En dan moeten we ook nog eens dagelijks belangrijke keuzes maken, omdat we in dit land zo enorm veel mogelijkheden hebben. We willen allemaal succesvol zijn, wat vaak betekent dat er behoorlijk wat geld in het laatje moet komen, blokjes op de buik te zien moeten zijn én je op Instagram toch minstens 300 volgers moet hebben. Als dat dan allemaal niet meteen lukt geeft dat… stress! Maar chill een beetje. Naast dat je jezelf af en toe weer terug in het hier en nu mag roepen, kan de juiste voeding je helpen relaxed te blijven.

Ik run mijn eigen bedrijfje en ik voel altijd een enorme verantwoordelijkheid, de werkdruk is hoog. Om rustig te blijven zorg ik dat ik ontspanning zoek, maar vooral de juiste mineralen binnen krijg. Ik let met name op magnesium. Veel harde werkers hebben hier een tekort aan. Door teveel suiker, alcohol en druk op je schouders heb je wat meer van dit mineraal nodig.
Van magnesium krijg je energie, omdat je spieren en zenuwen zich beter kunnen ontspannen en je daardoor beter slaapt. Ook reguleert het mineraal de bloedsuikerspiegel, helpt het bij de opbouw van botten en tanden en beschermt het tegen opstapeling van zware metalen in de hersenen. Wow! Een wondergoedje.

Begin eens met elke dag een of twee plakken van dit brood. Dit recept uit mijn nieuwe kookboek Powerfood: van Friesland naar New York, is een echt magnesiumbommetje, want in bananen, zonnebloempitten, noten en kokos zit volop van dit anti-stressmineraal. En onthoudt: no hurry, no worry! Enjoy life to the fullest!

LOVE, Rens

CHILL BREAD

Chill Bread | Rens Kroes

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!