Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

It’s barbecue-time!

It’s barbecue-time!

Blog thumbnail

It’s barbecue-time! Tijdens mijn detox-kuur kon ik daar natuurlijk niet van genieten. Zo frustrerend als je door het park loopt en die heerlijke geuren ruikt. Aargh! Ik snakte naar gezelligheid met een clubje friends in het park en lekker chillen met een wijntje, spiesje, stokbroodje… The best thing on earth! Maar barbecueën is niet heel gezond. Althans, je kunt natuurlijk brood skippen en kiezen voor vis, biologisch vlees of gegrilde groenten. Maar die zwarte rook is best schadelijk voor je lijf. Het is bovendien geen pretje voor je huid en ook de stoffen in bijvoorbeeld aanmaakblokjes zijn heel ongezond.

Ik zou mezelf niet zijn als ik me niet verdiept had in een healthy alternatief! Zo ontdekte ik deze ‘clean cook stove’ genaamd COOX. Het is eigenlijk ontworpen voor mensen die geen gas- of elektrisch kookstel tot hun beschikking hebben, maar ook hartstikke geschikt voor als je in het park wilt chillen zonder dat je teveel rook inademt.

Het gebruik is super easy. Je maakt een vuurtje onderin de COOX. Doordat het afgeschermd is komt er weinig rook vrij en omdat je een pan gebruikt ligt je voedsel niet rechtstreeks in de rook. Ik heb er al heerlijke gebakken eitjes, gewokte groenten en zelfs quinoa op klaargemaakt! Super leuk om een avondje met je vrienden te kokkerellen in het park of in de tuin. En ben je uitgekookt? De COOX brandt vanzelf op, en houdt je tot die tijd lekker warm als het afgekoeld is buiten.

Wil je ook zo’n cool ding? Binnenkort mag ik er een weggeven, dus houd mijn Instagram, Facebook en Twitter in de gaten! 

its_bbq_time

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!