Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Bleekselderij sap

Bleekselderij sap

Blog thumbnail , ,

Ik drink graag sapjes. En dan het liefst homemade. Het zelf maken kost meer tijd, maar het is voor mij de moeite waard. Het geeft mij energie, het is (meestal;)) lekker en ik ga ervan stralen. Dus omdat mijn boeklancering eraan komt, ben ik de afgelopen maand begonnen met het dagelijks drinken van een groene juice op de lege maag. In het begin maakte ik een mix van allemaal verschillende groenten (boerenkool, spinazie, bleekselderij, venkel, citroen, paksoi (een vriendin lachte mij uit!)) en citroen, maar de laatste 2 weken ben ik overgestapt op alleen bleekselderij. Het is echt niet het lekkerste drankje maar ik hoorde er zoveel goede verhalen over. Ik volg Anthony Williams al een tijdje en hij zegt dat het sap het darmkanaal alkaliseert omdat het een natuurlijke vorm van natrium (zout) en andere zouten bevat. Deze zouten verwijderen volgens hem gifstoffen en schadelijke bacteriën uit onze darmen. Daarnaast versterkt het sap het maagzuur, zuivert het de bloedbanen en helpt het tegen huidproblemen. Ik vond dat zeker het proberen waard. Ik ben er dus nu al een tijdje mee bezig en voel mij echt heel goed. Mijn huid ziet er beter uit en daarnaast voel ik mij fitter, scherper en sterker dan ik ooit geweest ben. Wie doet er met mij mee?

Het RVS rietje is van Powerfoodies Market

“Deze blog is bedoeld als naslagwerk, niet als medische handleiding. De verstrekte informatie dient als hulp bij het nemen van afgewogen beslissingen over het eigen welzijn. Het is niet bruikbaar als vervanging van welke medische behandeling dan ook. Raadpleeg bij vragen of lichamelijke problemen een arts. Renskroes.com is niet aansprakelijk voor nadelige gevolgen die door gebruik van de informatie in de blog ontstaan.”

Bereidingstijd
10 min.

Portie
1 glas (ca. 400 ml)

Houdbaarheid
Liefst gelijk opdrinken

Benodigdheden
Slowjuicer, sapcentrifuge of blender (zie note)

Ingrediënten

1 stronk bleekselderij, biologisch


Note: ik maak mijn sapje in de slowjuicer maar je kan de selderij in de blender doen en daarna zeven met een notenmelkzak. Een sapjuicer is prijzig maar het is het zeker waard als je vaak sapjes koopt!
Bereiding
Snijd de bleekselderij in kleine stukjes. En pers het uit tot een sapje.


Heb je het recept gemaakt?
Laat me dan weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #powerfoodies en #renskroes. Enjoy!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!