Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten

Boeken

In het jaar 2013 ben ik met veel liefde begonnen met het maken van mijn eerste kookboek Powerfood. Dat boek werd meer dan 180 duizend keer verkocht en door de vraag naar meer recepten heb ik slechts een jaar later mijn tweede boek ‘Powerfood – Van Friesland naar New York‘ mogen uitbrengen. Sindsdien ben ik niet meer te stoppen en kwam mijn pareltje, On The Go, in juni 2016 uit en juni 2017 is mijn vierde Power Food boek ‘Powerfood – The Party Edition‘ uitgebracht. Mijn lifestyle boek kwam het jaar daarop. En daarna ben ik mijn volledig gaan focussen op het uitbrengen van onze foodline Gucot op eigen webshop Powerfoodies Market. Maar het is weer gaan kriebelen dus 3 november kan je weer een kookboek van mij verwachten. Klik hier voor meer info. Veel kook- en leesplezier én happy prepping! Liefs, Rens 

Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS – Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl.

Hoe ziet mijn ochtend er uit? Hoe vaak sport ik?
Hoe deel ik mijn keuken in? Hoe relax ik na een drukke dag? Hoe verzorg ik mijn huid? Hoe maak ik zo bewust mogelijk mijn keuzes? In dit boek vertel ik je er alles over.

Naast voeding zijn ook positief denken en ontspanning key factoren in een gebalanceerde levensstijl. Net
als voldoende beweging, een fijne woonomgeving en aandacht voor de planeet. RENS – Mijn lifestyle guide is hiervoor een inspiratiegids. Om in één ruk uit te lezen, om open te slaan bij het onderwerp dat je bezighoudt óf om door te bladeren op zoek naar tips, DIY’s en inspiratie.

Uiteraard vind je in dit boek veel Powerfood, maar ik deel ook recepten voor de lekkerste oliën, body scrub, deodorant én zelfs home made wasmiddel en vaatwastabletten. Ik hoop dat dit boek je helpt om balans te vinden, en motiveert om goed voor jezelf en je omgeving te zorgen.

Recensies
Het is zo ontroerend om te lezen hoe Rens onze jeugd, het opgroeien in Fryslân en het vinden van haar ware aard omschrijft. Ze inspireert mij altijd met haar positieve kijk op het leven. Voor iedereen die op zoek is naar balans, is dit een ‘must read’.’ Doutzen Kroes

‘Rens is al jaren een inspiratiebron voor mij op het gebied van voeding, maar ook als mens. In dit boek zet ze haar bewuste levensstijl duidelijk en kwetsbaar op papier. Hiermee inspireert ze me opnieuw, om nog meer van mezelf maar ook van de wereld om mij heen te houden.’ Anke de Jong – Hoofdredacteur Glamour

‘Rens Kroes is erin geslaagd om in een verzadigde markt van ‘gezonde kook- en lifestyle-boeken’ toch een eigenheid te vinden die een brede doelgroep aanspreekt. Dat komt door haar recepten en de smaak van haar gerechten (ik kan het weten, want ik heb het geproefd!), maar het komt vooral door Rens en haar levenshouding: optimistisch, positief en inspirerend.’ Humberto Tan

Bestel dit boek

Powerfood - The Party Edition

Feesten en fijne momenten vieren hoort bij het leven! Of je nu jarig bent of een BBQ op het strand organiseert: soms wil je de teugels laten vieren en genieten van rijke gerechten. Speciaal voor deze momenten breng ik op 8 juni ik mijn vierde boek uit: Power Food – The Party Edition! Een party boek met ruim 80 recepten van heerlijke taartjes, hapjes tot aan feestelijke drankjes en.. hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig man. Bestel ‘Powerfood – The Party Edition’ nu, dan ligt ‘ie morgen al bij jou op de deurmat. Let’s get this party started!

Bestel dit boek

Powerfood

Ik geloof dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning Powerfood-3dlrzorgt voor een fit en gelukkig leven. Een happy life bereik je niet met een crashdieet, maar wel door lekker en gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en vooral… te genieten.

Om dit boek samen te stellen heb ik uren in de keuken doorgebracht om te proeven, te variëren en te testen. Het resultaat is een verzameling van mie favorites. Van smoothie to go, ontbijtjes die je gelukkig maken, simpele salades en pasta’s tot gezonde en eenvoudige varianten op zondige zoetigheid. Ook vertel ik je over het effect van verschillende groenten, superfoods en andere ingrediënten op je lijf.

Neem je tijd om lekker te kokkerellen, wees lief voor jezelf en boven alles: enjoy!

Bestel dit boek

Powerfood – van Friesland naar new York

In Friesland liggen mijn roots en New York heeft mij gevormd. Niet alleen als persoon, maar ook in wat ik op tafel zet. En die inspiratie deel ik graag met jullie. In dit boek vind je mijn lievelingsrecepten die ik heb meegenomen uit Friesland en New York. Ik zou het geweldig vinden als het jou ook inspireert, en je dankzij dit boek bewuster naar voeding gaat kijken. Ik hoop dat je met veel plezier uit Powerfood – van Friesland naar New York kookt, dat de recepten je health en happy maken en dat je ervan geniet! Want inmiddels weet je dat dat is waar het om gaat!

Liefs, Rens

Bestel dit boek

On The Go: 49 recepten om mee te nemen

Op veler verzoek kom ik na mijn eerste twee boeken, Powerfood en Powerfood; Van Friesland naar New York, met een boek vol heerlijke meeneem gerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfood recepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen.

Bovendien laat ik zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Ik geef tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Sunday preppen, de avond ervoor of op het laatste moment, je bent nu altijd voorbereid. Met dit boek laat ik zien dat een gezonde lifestyle – ook als je het druk hebt – niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.

Bestel dit boek

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!