Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Bon Voyage

Bon Voyage!

Bon Voyage!

Bon Voyage

Ik reis veel. Voor werk, om familie en vrienden te bezoeken, of voor een vakantie. Op het vliegveld komen de snackgeuren me tegemoet en de kiosks op de treinstations proberen mij altijd te verleiden tot het kopen van croissants en zakjes drop. Zo moeilijk te weerstaan! Maar mijn gezonde levensstijl is me heilig. Het zorgt ervoor dat mijn lichaam goed functioneert en dat ik me fit voel, en dat wil ik ook tijdens het reizen zo houden. Ik heb mezelf vier trucs aangeleerd waarmee gezond reizen heel easy wordt!

Water, kruidenthee of tomatensapjes
Zorg dat je lichaam goed gehydrateerd blijft. Je leest en hoort dit niet voor niets zo vaak. Als je een flesje water in je tas meeneemt, kun je water drinken waar je ook bent. Ik neem ook mijn eigen zakjes kruidenthee mee. Op stations of luchthavens is er altijd wel heet water verkrijgbaar. 
Tijdens het vliegen is het goed om tomatensap te drinken. Het beschermt je lichaam tegen cel-beschadigende vrije radicalen die in het vliegtuig voorkomen en het helpt tegen misselijkheid.

Pillen
Ik neem altijd multivitamine-supplementen mee. En dat is eigenlijk het enige supplement dat ik gebruik tijdens de reis. Het is licht, gezond, klein verpakt en daarom makkelijk mee te nemen.

Snacken
Ik neem zelf snackjes mee. Ik heb altijd fruit of gemengde ongezouten noten in mijn tas. Fijn als tussendoortje! Noten vullen enorm en zitten boordevol proteïnen, mineralen en gezonde vetten.

Slapen is prioriteit
Reizen (vooral lange vluchten) zorgt ervoor dat je de aanbevolen zeven tot acht uur slaap per nacht niet redt. Je bent druk in je hoofd, hoort veel geluiden om je heen en je ritme wordt omgegooid. Als je oordopjes in je oren doet en slapen prioriteit maakt tijdens de reis, zorg je ervoor dat je lichaam in elk geval goed is uitgerust bij aankomst op je bestemming. Goed voor de huid én je stemming!

En, als je dan eenmaal op je bestemming bent: probeer zo veel mogelijk vast te houden aan je gezonde eetgewoonten.

Bon voyage!

image-2016-07-05

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!