Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

I’m living my dream!

I’m living my dream!

Blog thumbnail

Oh men! Boek nummer twee is daar! En ik kan het bijna niet geloven maar Powerfood –van Friesland naar New York is binnengekomen op nummer 1. Nu al! Alleen al het feit dat mijn nieuwe boek in de winkels ligt is geweldig, maar dat het instant een succes is…Wow. Ik kan er niet eens de woorden voor vinden.

vrijheid rens kroes freedom

De productie en de hele lancering van Powerfood II waren een droom…Naast het kokkerellen in mijn keukentje, het bedenken en uitwerken van recepten en het keer op keer proeven, ben ik met een hele crew naar New York gegaan, én naar Friesland of course. Ik heb de lieve mensen om mij heen mee kunnen nemen naar mijn grootste inspiratiebronnen. Het was echt oprecht een feest om te doen!

POWERFOOD_II_launch_renskroes_lisagalesloot_79

De launch van het boek vond plaats in mijn eigen pop-up restaurantje. Yep! Drie dagen lang was ik restaurant-eigenaar op het Westergasterrein in Amsterdam. Het was zó te gek! Voor de officiële lancering was iedereen aanwezig die belangrijk voor me is: mijn vrienden, familie en de mensen met wie ik keihard heb samengewerkt. Tijdens de uitreiking moest natuurlijk mijn hele Power-team op het podium, want zonder hen had ik dit echt niet voor elkaar kunnen krijgen. Nu ik dit schrijf, schiet ik eigenlijk weer vol. Net als tijdens mijn speech, haha…Ik kwam amper uit mijn woorden door mijn gesnik. Good tears, dat wel, want ik ben supertrots!

POWERFOOD_II_launch_renskroes_lisagalesloot_63

De dagen daarna was mijn pop-up restaurant gereserveerd voor alle #Powerfoodies die alvast wilden proeven van de recepten uit het nieuwe boek. Binnen twee uur was het uitverkocht! Zoveel fijne mensen die eropaf kwamen. Ik heb heerlijk met iedereen kunnen kletsen en alleen maar enthousiaste verhalen gehoord, dus wat mij betreft is dit absoluut voor herhaling vatbaar

Dus ja…Wow, ik leef gewoon mijn droom! Ik wil jullie allemaal zo ontzettend bedanken voor de support. Zoals ik ook in mijn boek vertel: ik hoop dat je met veel plezier uit mijn boek kookt, dat de recepten je happy en healthy maken en dat je geniet! De lekkere recepten die ik voorbij zie komen op Instagram, Facebook en Twitter geven me nieuwe energie om mijn missie nog meer te gaan verspreiden. Keep ‘em coming!

Heel veel liefs,
Rens

POWERFOOD_II_launch_renskroes_lisagalesloot_22POWERFOOD_II_launch_renskroes_lisagalesloot_02
Pictures: Lisa Galesloot

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!