Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Bottoms up!

Bottoms up!

Blog thumbnail

Als je wilt stralen, moet je er ook van binnen gezond uitzien. Dat doe je, naast genoeg rust, door je eetmomenten goed te plannen. Als health freak weet ik daar alles van, maar eerlijk gezegd gaat het bij mij ook niet altijd vanzelf. Mijn bedrijfje loopt als een razende, ik volg een opleiding én ik werk hard aan mijn boek. Af en toe is dat best wel stressen. Ik merk dat ik weinig tijd heb voor mezelf en goed geplande eetmomenten schieten er dan soms bij in. Het resultaat: puistjes, een opgeblazen gevoel en wallen. Daar ga ik NU verandering in brengen!

Voor iedereen die, net als ik, de hele dag achter de feiten aan loopt:

  • Maak eetschema’s met vijf eetmomenten per dag
  • Koop bakjes om je gezonde salades en snacks mee te nemen naar je werk
  • Maak je lunch to go alvast de avond van tevoren
  • Plan twee vrije dagen voor jezelf
  • Yoga een keer in de week
  • And last but not least: fiets drie keer per week een blokje om, langs de  juicewinkel, voor een shotje tarwegras. Mijn favoriete juicestore is Jay’s juices in Amsterdam.

Tarwegras is echt een té gek goedje! Het verjongt de huid, geeft je een mega energie-boost en ontgift je lichaam. Voor de feestbeesten onder ons: zo’n shotje helpt heel goed tegen een kater.
Je kunt ook zelf tarwegraszaad kweken op je vrije dagje. Voor meer kweekinfo check de website van de tarwegraskoning. Maak een boel shotjes in je sapcentrifuge en vries het in.

Ik zeg: bottoms up!

Rens Kroes tarwegras

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!