Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Bye bye for now!

Bye bye for now!

Blog thumbnail

9 maanden geleden werd ik zwanger van een ‘poppe’ waarvan wij het geslacht nog niet weten. Het dragen van dit kindje voelt als zo natuurlijk en gewoons terwijl het zó bijzonder is en ik merk dat ik enorm krachtig in het leven sta. 

In deze zwangerschapsperiode ben ik geen enkele keer misselijk geweest en heb ik me totaal niet moe gevoeld. Daar ben ik zo dankbaar voor! Dit kindje geeft mij energie en ik merk dat ik in de goede flow zit.

Ook qua werk. Ik heb het (vooral de laatste weken) wat rustiger aan gedaan en daardoor zie ik dat er meer ruimte is ontstaat voor creativiteit. En doordat er meer ‘tijd’ gecreëerd wordt, verlopen de nieuwste ontwikkelingen ook beter. 

Powerfoodies Market staat op het punt om een nieuwe website te lanceren (was echt nodig ; ) ) en we blijven mooie producten ontwikkelen om toe te voegen aan het assortiment. Daarnaast heb ik dit jaar ook mooie samenwerkingen mogen doen met Rabo Food Forward, the House of Gravity en Naïf. Er staat voor volgend jaar nog meer op de planning waar ik in januari meer over ga delen.  Ik ben heel gelukkig dat het harde werken en geloven in iets kan leiden tot zoveel moois.

Er zijn veel vragen gesteld over mijn voedingspatroon tijdens mijn zwangerschap. Omdat het allemaal zo nieuw voor mij is en ik alles eerst zelf heb willen ontdekken, heb ik nog niet veel met jullie gedeeld. Ik heb alles opgeschreven en er komt ooit een moment dat ik dat wel ga doen.

Voor nu ga ik lekker genieten van de laatste paar dagen met een dikke buik. Na de baring zal ik minstens 40 dagen lekker cocoonen met de baby en mezelf laten verwennen door allemaal mooie vrouwen om mij heen zodat ik goed kan herstellen.

Tot over een paar maandjes!

Veel liefs, Rens


Tess Letort

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!