Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Candy

Candy

Blog thumbnail

Mijn uitgaansleven staat deze maand even op een zeer laag pitje. Met heersende griepvirusjes en een schema bomvol afspraken en fotoshoots lijkt het me beter om even niet tot diep in de nacht te feesten. Ik heb de lat voor mezelf behoorlijk hoog gelegd en ik kan het me gewoonweg niet permitteren om ziek of overspannen te worden. Voor een party girl als ik is dat wel een beetje boooring en ik weet hoe ontzettend belangrijk het is – juist als je het druk hebt! – om jezelf blij te maken en je zinnen te verzetten. Dus om naast keihard werken wel een beetje fun in huis te halen staat het nieuwe album van Pharrell hier op repeat, doe ik dansjes in de huiskamer, drink ik veel sapjes en snack ik er gezond op los.
Ik knutselde voor mezelf bijvoorbeeld deze healthy candy in elkaar. Lekker om even achter je laptop vandaan te zijn, een beetje te rommelen in de keuken (kan ook dansend op Pharrell) en jij en je lijf worden hier heel happy van!

Rens Kroes dancing

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!