Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

De kers op de Powertaart

De kers op de Powertaart

Blog thumbnail

Lieve Powerfoodies,

Ik kom net terug van een dagje shooten met het team en ik zit nu even alleen op kantoor. Ik heb op dit moment eindelijk weer tijd en ruimte in mijn hoofd om een blog te schrijven. Want oh, wat waren dit heftige maar te gekke weken. Het begon allemaal na mijn trip naar New York eind mei. Vanaf dat moment stroomden er heel veel interviews en shoot aanvragen binnen voor de promotie van mijn nieuwe boek The Party Edition. Dus tijd om in de keuken te staan heb ik niet gehad (zoals je op de website kan zien ; )). En eerlijk gezegd, had ik daar ook niet echt behoefte aan. Door al die drukte had ik helemaal geen inspiratie en dat heb ik natuurlijk wel nodig als ik mij wil uitsloven in de Powerkitchen!

Een jaar geleden kwam ik op het idee een feest kookboek te maken omdat ik regelmatig de vraag kreeg of ik jullie meer kon inspireren met gezondere alternatieve recepten om uit te kunnen delen op een feestje. Want wie zegt dat feesten niet past bij een gezonde lifestyle, heeft het volgens mij niet bij het rechte eind. Ik geloof dat het juist belangrijk is om af en toe lekker los te gaan! En bij een feestje horen natuurlijk de allerlekkerste taarten, snacks, dips en drinks. Zonder het tellen van calorieën maar wel gerechten met verantwoorde ingrediënten. Dus ik ben vorig jaar aan de slag gegaan met het maken van nieuwe party recepten. Hierbij heb ik rekening gehouden met de bewuste leefgewoonten van iedereen zoals vegan, gluten-of lactosevrij en dat je op deze manier je gasten kan uitleggen wat erin zit. 

De maand juni stond dus helemaal in teken van The Party Edition. De boeklancering op 8 juni was helemaal te gek zoals jullie misschien wel hebben gezien op mijn vlog. Ik wilde het dit jaar groots aanpakken (thema Party!) wat erg goed is gelukt. Ik was omringt met de liefste mensen (except my BF) en we hebben heerlijk gegeten, gedronken en gedanst op de tunes van Emanuelle Vos. Die avond was echt de kers op de Powertaart! En het voelde ook als een soort opluchting want oh, wat is er dit jaar hard gewerkt. 

Photos: Veralyn & Coco Plooijer

En nu? Wat ik nu ga doen? Die vraag stel ik mijzelf vaak. En daardoor is er veel in ontwikkeling. Ik heb nu 4 boeken (say whaaaat) gemaakt en een mooi en goed runnend bedrijf maar dit allemaal smaakt naar meer. Ik heb steeds vaker de behoefte om de diepte in te gaan. Dit wil ik doen door nog meer te laten wie ik ben. Ik heb een duidelijke visie en die wil ik jullie toch wat beter laten zien. Het gaat niet alleen maar om gezond en puur eten. Ik denk dat het een onderdeel is van het complete plaatje. Hoe ik dit ga laten zien is nog wel de vraag. Maar ik houd jullie op de hoogte. Volgende week vlieg ik naar New York om de Engelse On the Go boeklancering te plannen (en BF te zien) en daarna zien we wel verder… mijn jaar kan in ieder geval niet meer stuk. 

CHEERS!
Love, Rens

P.S. Heb jij het boek al besteld? Dat kan hier, dan ligt ‘ie morgen op jouw deurmat! 

“So many of our dreams at first seem impossible, then they seem improbable, and then, when we summon the will, they soon become inevitable”.

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!