Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

December… I love you!

December… I love you!

Blog thumbnail

De gezelligste maand van het jaar is in volle gang. Langzaam komt Kerst in zicht. Sinterklaas is voorbij, de winnaar van de slowjuicer-winactie is bekend en ik ben naar New York gevlogen om te kletsen met een agentschap voor mijn boek Powerfood. Want ik heb inmiddels wel erg veel zin om ‘m ook aan mijn internationale volgers te showen. Er is veel vraag, dus ik doe extra mijn best om dat voor elkaar te krijgen.

Ook was ik drie dagen in Londen om de Victoria’s Secret Fashion Show bij te wonen. Zó geweldig om mijn liefste zus op de catwalk te zien shinen. En als nieuwsgierige foodie is het heerlijk om backstage te zien wat de Angels allemaal voor gezonde dingen eten en ze naar hun hotspots in Londen te vragen. Ik heb inmiddels een hele lijst. Die je binnenkort kunt vinden op mijn blog! Als je een weekendje gaat kerstshoppen in Londen moet je deze plekjes echt checken!

En bij een tripje naar NYC en Londen blijft het niet deze maand. Dinsdag stap ik in het vliegtuig naar…Japan! Ik ga inspiratie opdoen in het land van de Harajuku-girls, zeewier, rauwe vis, soba, shoyu en wasabi. Zo veel zin in! Er leven mensen in Japan die op hun 100e jaar nog steeds fit, healthy en gelukkig zijn. Ik ga uitzoeken hoe ze dat doen. En die geheimen verwerk ik uiteraard in mijn eigen recepten en die deel ik natuurlijk met jullie!

Voor iedereen die deze winter lekker in het koude, maar fijne Nederland blijft…This drink will keep you warm!

Winterdrink Rens Kroes

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!