Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten

 

Door deze internetsite te gebruiken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, stemt de gebruiker in met deze disclaimer.

Media Rens Kroes B.V. besteedt veel aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op de website. Desondanks is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. De informatie aangeboden op de website is algemeen van aard en is op geen enkele manier bedoeld als persoonlijk advies. Media Rens Kroes B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden, noch van mogelijke opgelopen directe of indirecte schade als gevolg van het bezoek aan deze website en/of het gebruik van de informatie op deze website, in welke vorm dan ook. Claims hieromtrent zijn uitgesloten. Media Rens Kroes B.V. behoudt zich het recht voor om informatie op de website te wijzigen met onmiddelijke ingang en zonder kennisgeving vooraf.

Media Rens Kroes B.V. is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of werking van gekoppelde bestanden en/of websites van derden waarnaar wordt verwezen door middel van hyperlinks.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De website en de gehele inhoud (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen etc.) daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Het is de gebruiker niet toegestaan om enige op deze website weergegeven informatie en/of beeldmateriaal te wijzigen, te verkopen, geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, oneigenlijk te gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Media Rens Kroes B.V. Contact opnemen hiervoor kan via hello@rensk.sg-host.com

Privacy

Media Rens Kroes B.V. legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Je kunt alles over ons privacybeleid lezen op deze pagina.

Garantie

Wij garanderen dat het geleverde artikel zal voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken. De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 14 dagen na levering. De afleverbon dient als garantiebewijs. Er kan bij Media Rens Kroes B.V geen directe aanspraak worden gemaakt op garantie als gevolg van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid van Media Rens Kroes B.V. uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel of tot het terugbetalen van ten hoogste het aankoopbedrag. Media Rens Kroes B.V. aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook. Media Rens Kroes B.V. is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derden begane opzet, schuld, nalatigheid of onoordeelkundig gebruik.

Betalingen en Verzendkosten

Boeken, producten en pre orders moeten voorafgaand aan het ontvangst betaald worden. Betaling kan geschieden door iDEAL, Bancontact, Credit Card en Apple Pay. De geldende prijzen voor staan altijd op deze website. Media Rens Kroes B.V. behoudt zich het recht om de prijzen te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden aangekondigd door Media Rens Kroes B.V., en/of door vermelding op de website, en/of per e-mail. De prijzen op deze website zijn inclusief verzendkosten voor Nederland. Verzendkosten voor het buitenland worden doorberekend in de prijs bij afrekenen.

Annuleringen

Annulering van een bestelling voor een product kan slechts schriftelijk gedaan worden. Dit kan per e-mail aan hello@rensk.sg-host.com. Tot 14 dagen na de bestelling/reservering van een product en/of pre order kan de je jouw aankoop kosteloos annuleren en/of retourneren. Indien je jouw bestelling annuleert na 14 dagen van je bestelling voor het product en/of pre order, wordt het reeds betaalde product niet terugbetaald en kan het product niet worden geretourneerd.

Klachten

Wij nemen jouw klacht serieus. Ben je niet tevreden over het door ons geleverd product? Neem dan contact met ons op via hello@rensk.sg-host.com. Wij nemen jouw klacht direct in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!