Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Esta es la vida!

Esta es la vida!

Blog thumbnail

Daar zit ik dan in het zonnetje in Madrid… Op het prachtige dakterras van een onwijs schattig appartementje. Ik heb net mijn citroenwater gedronken en nu zit ik heerlijk met de muziek van Yann Tiersen aan een ochtendkoffie, gemaakt met een ouderwetse Italiaanse Moka Express. Ik kan niet wachten tot ik straks een té lekker vegan taartje samen met mijn lief ga veroveren. Taart? Yes! En dit is een hele speciale, want het is mijn birthday-week! Op mijn verjaardag neem ik altijd even de tijd om even terug te blikken en plannen te maken voor het komende jaar.

En wow, wat was afgelopen jaar crazy! M’n carrière ging in een stroomversnelling. Mijn boek is meer dan 130.000 (!) keer verkocht, ik heb me gevestigd in een kantoortje met mijn eigen praktijk, fijne mensen aangenomen, boek nummer twee is in de maak, ik heb zoveel mooie reizen gemaakt voor food inspiratie en daarnaast heb ik voor geweldige klanten gewerkt. Love my life!

Nu is het mei en ik vraag me af wat me dit jaar te wachten staat… Hard werken, dat sowieso. De komende tijd ga ik mijn website verbeteren, op 16 mei loop ik met heel veel andere powerladies de Nike Run in Amsterdam, ik heb veel consulten gepland, shoots, interviews en oh ja de voorbereiding van mijn boeklancering is in volle gang. Op 10 juni komt mijn nieuwe boek uit (vervolg Powerfood), whoop whoop! En dat wordt onwijs gaaf! Zie hieronder de cover! What do you think?

Ga ik nu mijn tanden in dat taartje zetten. Have a nice day!

Adiós!
Rens

rens kroes powerfood 2

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!