Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Feest in een weckpotje

Feest in een weckpotje

Blog thumbnail

chia -laagjespudding Rens Kroes

cute, deze potjes met chia-bananen-laagjespudding! En stiekem een beetje een toevalstreffer. Na een drukke dag kokkerellen – ik sta me de laatste weken eigenlijk dag en nacht in de keuken uit te sloven voor mijn boek – bedacht ik me dat ik ook nog een ontbijtje voor de volgende dag moest maken. Ik sprokkelde wat ingrediënten bij elkaar, die ik nog in de keuken had liggen. Chiazaad heb ik altijd in huis. Ik ben er dol op, omdat het zo onwijs goed voor je is. Er zitten veel eiwitten en omega 3 in en omdat ik niet veel vlees en vis eet, is dat een fijne aanvulling.

Je maakt de chiapudding supersnel in de blender en na een nachtje in de koelkast is het ready to eat. Nóg leuker is om er een feestje van te maken voor jezelf. Je dag begint zo gezellig als je zo’n potje uit de koelkast kunt halen. Be creative! Laagje pudding, laagje notenpasta, laagje jam en vers fruit als topping. Voedzamer, lekkerder en leuker kun je je ontbijt niet maken! Klik HIER voor het recept. 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!