Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Foodwalhalla ehh… hallen!

Foodwalhalla ehh… hallen!

Blog thumbnail ,

Een paar weken geleden was de opening van de Foodhallen, de nieuwste hotspot in Amsterdam West. Wat een feest voor foodies!

De Foodhallen zijn geïnspireerd door indoor food markets uit steden zoals Londen en Madrid. Zodra je binnenstapt waan je je inderdaad in gezellige Spaanse sferen. Bankjes en tafeltjes om aan te borrelen met vrienden staan door elkaar, tussen een eindeloze rij kraampjes aan weerszijden waar van alles te krijgen is. Van Italiaanse pasta tot Vietnamese hapjes en andere vers bereide Oosterse schotels. Oh my!

Mijn favoriet is de ‘sticky chickie’ van Friska. Hier serveren ze verse, biologische (sushi)rollen met een twist. Heel fijn als je geen tijd hebt om te koken en snel wat gezonds wilt halen.

Foodhallen Friska

Voor de vegetariërs is er Green Brothers. Hun slogan: Good food, Good life! Hier kan je terecht voor vegetarische hapjes, broodjes, fritata’s, groentetaarten, salades en soepen. De voedingswaarde van hun producten vinden ze erg belangrijk, zonder daarmee afbreuk te doen aan de smaak en beleving.

Een andere stand die je niet mag missen Viet View, voor Vietnamese street food. Ik ging voor de de Gỏi cuốn (verse lenterollen), heel lekker en toch healthy.

En als je zin hebt in een sushi-avondje, is Meneer Temaki een aanrader. Hier maken ze verse sushi en gegrilde yakitori. Ook heel fijn om te weten: ze gebruiken aan-de-lijn-gevangen dagverse vis en biologische kip voor hun gerechten.

Ik ben fan! Het is de perfecte plek voor een drankje vanuit werk, een dinertje met vrienden of een snelle hap voordat je naar de film gaat (wat overigens óók kan in de Hallen bij de FilmHallen). 

XoXo Sophie

Foodhallen entree

Foodhallen Green Brothers

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!