Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Halve liter pure rust

Halve liter pure rust

Blog thumbnail

Zo, wát een intensieve weken! Mijn website www.renskroes.com is online, ik ben begonnen met de opleiding Hormoonfactor en ik krijg steeds meer klanten. Mijn dagen zitten propvol met lessen, meetings, consulten en events. Je zou denken dat dat energieslopend is, maar ik ben juist hyper! Want na jaren werken en studeren voel ik me helemaal op mijn plek en loopt alles zoals ik wil. Het klopt gewoon. I’ve got my dream job!

Rens Kroes gezond health food

Heel toevallig – alsof het zo moest zijn tijdens deze drukke dagen – belde Willa Stoutenbeek (eigenaresse van W Green) me. Ze vroeg of ik mee wilde naar een heerlijk oord op Mallorca voor een yoga retreat. Oh my! Yogaworkshops, massages, meditaties, wandelingen en last but not least: koken met pure producten, workshops geven en genieten van dat gezonde eten!

Dit dolgelukkige hypermeisje gaat dus een weekje rust pakken. Ik heb op mijn opleiding geleerd dat ‘even chillen’ goed is voor de bijnieren. Deze rustgevende werkreis komt dus heel goed uit.

Morgen vertrek ik naar Mallorca, maar vandaag relax ik alvast met een rustgevend drankje. Chillen jullie mee?

Ingrediënten
– 1 theelepel venkelzaad, anijszaad, lavendel en zoethout (verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels of De Tuinen)
– 1 theezakje kamille

Bereiding
De kruiden, het theezakje en een halve liter heet water gaan in een theepot. Laat het vijf minuten intrekken. Giet het daarna met een zeefje in een lekker grote mok. Adem diep in voordat je een slok neemt, zodat je de geurige kruiden ruikt en écht even dat moment voor jezelf voelt. De combinatie van de kruiden en de kamillethee maakt je instant zen!
Volgende week deel ik mijn zen-tips uit Mallorca.

Tot dan!
Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!