Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Happy birthday to… me!

Happy birthday to… me!

Blog thumbnail

En dan is het opeens Koningsdag. Nederland moet er nog een beetje aan wennen en ik al helemaal. Want, ik ben jarig 30 april! Iedereen hing altijd de vlag voor mij uit, en overal werden voor mij feestjes georganiseerd. Haha! Zo voelde het wel. Ik organiseerde altijd een Q-Day pre party bij me thuis en daarna ging ik de stad in om te dansen in een fluor oranje topje. Pure happiness en gegarandeerd een superleuke verjaardag!

Het feest is nu een paar dagen vervroegd, maar dat maakt het voor mij niet minder leuk. Ik zet dit jaar mijn oranje pruik op voor de koning en ik ga dansjes doen op de muziek van mijn lieve zwager. En mijn verjaardag? Die hoef ik lekker niet meer te delen met de koningin. Ik kan het precies zo vieren als ik wil. Om het oranjegevoel er toch een beetje in te houden, bak ik op 30 april deze knaloranje én gezonde verjaardagstaart.  Het recept vind je via deze link. Happy birthday to… me! 

image-2016-07-05 (2)

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!