Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Happy Juicy Cleanse

Happy Juicy Cleanse

Blog thumbnail ,

It’s summaaah dus ik vind het nu een perfecte tijd om weer een cleanse te doen want het is een tijd geleden. Hierbij zorg ik dat ik minimaal drie dagen alleen maar liquids binnen krijg. En daarmee bedoel ik geen alcohol en koffie, maar een 3-daags kuurtje van sappen

Why? Niet voor de fun, en ook zéker niet om af te vallen. Nee, zo’n sappenkuurtje is heerlijk om je lichaam te helpen zich van oude afvalstoffen te ontdoen en je spijsverteringsstelsel even wat rust te geven. Bij mij is het resultaat altijd zó fijn dat ik het zeker vóór mijn zwangerschap twee keer per jaar deed. Nu ik nog maar weinig borstvoeding geef (babygirl is inmiddels 1,5 jaar, time flies) vind ik het weer tijd om lekker om mijn lichaam weer een schoonmaak te geven!

How to
Ik drink minimaal 3 dagen lang alleen maar sap, water, kruidenthee en soms bouillon voor de mineralen. Soms blender en juice ik zelf de sapjes maar dit keer ga ik met de sapjes van Happy Juicy aan de slag. Zo chill, vers en lekker. Dit kleinschalig bedrijf rijden naar lokale boeren om groente en fruit op te halen (hier kun je precies zien welke ingrediënten bij welke boeren vandaan komen) en gaan daarna snel door met persen zodat de voedingsstoffen niet verloren gaan. Zo vers en lekker! Je kunt ze hier bestellen ; )

Wie doet er een dagje (of twee, drie) mee? 

To know
Als je trouwens nog nooit een detox hebt gedaan, raad ik je aan om te beginnen met één sapdagje om het op te bouwen. Probeer ruim twee dagen van tevoren te beginnen met licht verteerbaar voedsel. Eet de dag voor je de kuur start het liefst zoveel mogelijk groenten en fruit, zodat je lichaam zich voorbereidt op wat gaat komen. Je mag naast je sapjes ook kruidenthee drinken, maar liever geen groene- of zwarte thee omdat daar cafeïne in zit.
Ben je zwanger, geef je borstvoeding, heb je last van eetstoornissen of heb je ondergewicht of heb je (ernstige) gezondheidsproblemen? Dan raad ik je af om een detox te doen. Probeer het zonder een specialist ook nooit langer dan drie dagen.

Ik ben heel benieuwd naar je ervaring! Happy happy juice ; ) -x- Rens 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!