Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Happy Valentine!

Happy Valentine!

Blog thumbnail

Het is alweer bijna Valentijnsdag. Op die dag worden er love letters gestuurd, bonbons, bloemen en ander cadeautjes uitgewisseld tussen geliefden. Maar ik vind het vooral een mooi moment dat we ons bewust zijn van de liefde in het algemeen. Ik geloof dat liefde is waar het leven om draait. De laatste tijd ben ik wat meer bezig met het openen van mijn hart dus door deze periode besteed ik er (bewust en onbewust) extra veel aandacht aan. Ik heb in het verleden een muur om mij heen gebouwd die sinds een aantal jaren voor een groot deel verdwenen is zodat ik nu liefde steeds beter kan toelaten. Ik ben nu lief voor mijzelf en dat is mijn drijfveer. Oh oh my, het is zo mooi. Liefde helpt mij groeien en bloeien en haalt het beste uit mijzelf. Ik laat mensen en situaties toe en daardoor ontstaan er zoveel mooie dingen.


Foto: Nick Onken

Ik geloof dat dus deze tijd niet alleen gaat om elkaar cadeautjes geven maar ook om stil te staan wat liefde voor jou betekent en hoe groot jouw hart is. Volg je hart en sta open wat er gaat komen zonder enige angst. Help mensen want je hart gaat dan nog meer openstaan. Daarnaast gaat liefde ook door de maag (haha!) dus bekijk hieronder mijn 3 favoriete Valentijns recepten ; )

Recept #1: Spicy love Salsa 
Recept #2: Heartbeet cake
Recept #3: Love Mousse

Happy Valentines day!

Liefs, Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!