Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Healthy Glow Smoothie

Healthy Glow Smoothie

Blog thumbnail ,

Gucot appelazijn; my daily dose of health! Bijna elke dag drink ik 1 el in een glas lauw water voordat ik aan mijn ontbijt begin en I love it! Maar ik heb ook wel eens dagen dat ik het skip of dat ik het in een ander drankje doe b.v een cocktail (mocktail voor nu, check recept @powerfoodies) of een smoothie zoals deze! Dit drankje geeft je energie, laat je huid stralen, helpt bij je spijsvertering en verbetert je immuunsysteem! Go get ‘em. En als je mijn appelazijn wilt bestellen dan kan dat via deze link: https://www.powerfoodiesmarket.com/product/appelazijn 

En nu vraag jij je af, kan je wel ongepasteuriseerde (rauwe) appelazijn drinken als je zwanger bent? Dat is echt volledig up to you en bespreek het altijd met je verloskundige of arts. Ik drink het wel (verdund) nu ik zwanger ben omdat het mij helpt tegen brandend maagzuur en blaasontsteking. En het geeft mij energie. Maar er zijn helaas nog niet genoeg wetenschappelijk onderzoeken naar gedaan. Als je naar deze link gaat https://www.instagram.com/p/CEYmQrxD3ZV/ en naar rechts swiped of klikt zie je wat meer reviews van andere Powerfoodies die het hebben genomen. 

Rietjes: https://www.powerfoodiesmarket.com/product/roestvrijstalen-rietjes 

Bereidingstijd
10 min.

Portie
1 glas

Houdbaarheid
3 maanden in de vriezer of 2 dagen in de koelkast (lekkerst vers!)

Benodigdheden
Blender

Ingrediënten

1/2 – 1 eetlepel Gucot appelazijn
200 g verse stukjes ananas
Sap van een 1/2 citroen
1 avocado
2 handjeavol babyspinazie
1/4 komkommer
200 ml plantaardige melk (I love havermelk!)

 


Bereiding
Onpit de avocado. Doe alle ingrediënten in een blender en mix de ingrediënten tot een gladde massa. Schenk het in een glas. En enjoy!


Heb je het recept gemaakt?
Laat me dan weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #powerfoodies en #renskroes. Enjoy!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!