Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Hello november!

Hello november!

Blog thumbnail ,

Rens Kroes | November

Er staan voor november altijd zoveel fijne dingen in de planning. Sint Maarten, Sinterklaas komt naar Nederland, Thanksgiving…En daarnaast lopen er een hoop winacties en staan er nieuwe samenwerkingen op de planning. Druk, maar fun!

Naast Thanksgiving vind ik St Maarten zo ontzettend leuk en lief, al die kindjes met hun zelfgekluste lampionnen. Als beloning ontvangen ze van mij natuurlijk ook altijd iets lekkers. Maar geven we suikersnoepjes? Of fruit en gezonde snackjes?

Vroeger lieten mijn ouders me altijd zelf kiezen. Ik mocht het snoepgoed houden óf ik kreeg €5 en dan ging het snoep de container in. Ik ging voor het geld, want dan kon ik daar een leuk cadeautje voor kopen. Voor wie geld geven geen goede optie vindt, maar tóch wil bijdragen aan een gezonder Sint Maarten heb ik een lekker recept: chocopuffs!

Veel plezier op 11 november!

Ps. Om de drukte bij te benen heb ik Team Rens Kroes uitgebreid. Sinds kort is mijn steun en toeverlaat Sophie Borghouts. Ze studeert voor voedingsdeskundige, assisteert me met van alles en nog wat en gaat binnen kort ook bloggen op renskroes.com. See you there!

Xo Rens 

Photo: Anne Timmer. Styling: Renske v/d Ploeg

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!