Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Hi April!

Hi April!

Blog thumbnail

Hoewel april nog altijd doet wat ‘ie wil, houd ik van deze maand! Niet alleen ben ik de 30e jarig, ik vind het gewoon zó lekker dat je af en toe al in je spijkerjasje naar buiten kan en dat de zon ons vitamine D-gehalte langzaam weer opbouwt. Bovendien hebben we ’s avonds meer licht, wat je ten eerste happy maakt én ten tweede perfect is voor mijn foodfoto’s! Mooie tijd dus om mijn keukentje weer in te duiken. Ahh, en die heeft overuren gedraaid…Wekenlang ben ik bezig geweest om recepten voor mijn tweede boek tot in perfectie uit te werken. Mijn keukentje en ik waren er heel even klaar mee, dus heb ik me wat meer gefocust op trainen voor de Nike ‘We Run Amsterdam’-run. En dat geeft me dan weer zoveel nieuwe energie, dat ik helemaal ready ben om aan de slag te gaan met de allerleukste lente- en zomerrecepten.

Oh en wie dacht dat het boek al af was…Nu-uh. We zijn volop bezig met de opmaak, de teksten en voor de foto’s reizen mijn art director en ik af naar…Friesland én New York. Lekker fietsen op de Brooklyn Bridge vs. poolstok-springen in de weilanden. Ik heb er onwijs veel zin in, maar intensief wordt het wel. Volgende week doe ik daarom even een driedaagse sappenkuur om mijn huid wat meer te laten shinen en mezelf mentaal wat rust te geven, zodat ik helemaal stralend in mijn boek sta.

Alvast een sneak peek van de foto’s? Houd Instagram & Facebook in de gaten!

Have a happy April!
Xoxo Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!