Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Hoe blijf ik in balans?

Hoe blijf ik in balans?

Blog thumbnail ,

I like to eat. Iedereen weet dat! En dan ja, vooral gezond, want daar word ik het gelukkigst van. Sinds jongs af aan ben ik mij bewust van mijn eetpatroon. Ik heb een lichaam die niet snel verteerd. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niet heel veel eten nodig heb om het motortje aan te houden (komt denk ik o.a omdat ik over het algemeen voedzaam (brandstof) eet.) Maar omdat ik dagelijks met eten bezig ben (love my job) ben ik vrij vaak aan het snaaien wat niet erg is maar dat betekent wel dat ik ook regelmatig moet sporten om in shape te blijven.


Foto: Nick Onken

No big deal, want zo blijf ik bewust! Maar ik ben ook tijdens de jaren dat ik mijn eigen praktijk had (2014 – 2016) echt achter gekomen dat ieder persoon zowel mentaal maar ook lichamelijk van elkaar verschilt. En dat er geen dieet is die voor iedereen werkt. Luister naar je lichaam. Waar heeft het behoefte aan? Waar reageer je het beste op? Wees niet te streng voor jezelf maar creëer wel een lifestyle wat uiteindelijk bij je past en het meest positieve effect heeft op je body & soul!

Liefs, Rens

 

 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!