Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Hola Barcelona!

Hola Barcelona!

Blog thumbnail ,

I love Barcelona! Dankzij jullie! Waar zouden we zijn zonder social media? Helemaal klaar om geïnspireerd te worden in de lekkerste restaurants, gezellige tapas tentjes en juice bars, stapte ik het vliegtuig uit. Maar ik bedacht me opeens dat ik eigenlijk geen idee had waar ik moest beginnen. Ik heb jullie gevraagd op Facebook en Instagram waar ik moest zijn, en binnen no time had ik 35 geweldige Barcelona-tips! Ik heb alles opgezocht en ben met mijn fijne camera en lieve boyfriend op pad gegaan. Thanks lieve followers! Ik vond het geweldig.

Weekendje Barça in de planning? Dit zijn mijn favoriete adresjes.

Veggie Garden

JUICES

Veggie Garden
Een hip restaurantje geïnspireerd op de vegetarische Nepalese cultuur. Ze hebben heerlijke juices, smoothies, vegetarische dishes en desserts. Probeer ook een van de vele vega-burgers die op de kaart staan. Die zijn echt yummy!

Adres | Carrer dels Àngels 3, Barcelona
Website | Veggie Garden

Smudy Juice Bar
Voor smoothies, sappen met superfoods en tarwegrasshotjes. Een heel klein tentje, dus goed opletten, want je loopt dit mooie juicebarretje zo voorbij en dat zou té zonde zijn!

Adres | Rambla Catalunya 124, Barcelona
Website |  Smudy Juice Bar

palmbomen Barcelona

RESTAURANTS & WINKELS

La Báscula
Dit betaalbare vegetarische restaurant heeft een heel leuk interieur. Het vriendelijke personeel wist me te vertellen dat het restaurant een oude chocoladefabriek was. Echt de moeite waard om een avondje te dineren!

Adres | Carrer dels Flassaders 30, Barcelona
Website | La Bascula

Woki Organic Market
Half winkel, half restaurant. Al het eten is hier biologisch. Heel grappig was dat ik veel Nederlandse producten in de schappen zag liggen. Het eten is superlekker en je hebt veel keus, dus ik ben er een paar keer terug geweest. Gegarandeerd goed, gezond en lekker eten!

Adres | Ronda Universitat 20, Barcelona
Website |  Woki Organic Market

Biocenter
Vegans en health freaks opgelet! Biocenter is the place to be als je zin hebt in een lekkere salade en andere healthy hapjes. Goede salades zijn in deze stad erg moeilijk te vinden, dus ik was blij dat ik deze hotspot ontdekte. Je kunt kiezen uit salades met bijvoorbeeld bieten, spinazie, spruitjes, ei en appel. En heel bijzonder: zelfs de tapas zijn hier gezond! I love this place!
Adres | Pintor Fortuny 25, Barcelona
Website |  Biocenter

La Hamaca
Een schattige winkel met veggies, fruit en andere lekkere lokale producten. Op de manden waar de producten in zitten staat de naam van de boerderij waar het vandaan komt. Om het helemaal te kunnen begrijpen moet je wel een beetje Spaans spreken ; )

Adres | Pl Sant Agusti Vell 15, Barcelona
Website |  La Hamaca

Psaging – Health Store
Als je je tijdens je trip niet lekker voelt of je wilt jezelf even goed verwennen, dan is dit een fijne gezondheidswinkel met goede en natuurlijke huidverzorging, supplementen en voeding. Voor zowel je lichaam en geest. Er zijn drie winkels in de stad en dit was mijn dichtstbijzijnde.

Adres | Girona 101, Barcelona
Website | Psaging

Plein Barcelona

MARKT

La Boqueria Market
Ik heb drie markten gezien: Sant Antoni, La Barceloneta en La Boqueria. De laatste is mijn favoriet, omdat ze er alleen maar eten verkopen én je vindt een kraampje genaamd: Organic Barcelona. Ze verkopen er biologische dishes to go en die zijn yummy! Minpuntje: omdat het een overdekte markt is, kun je niet van het zonnetje genieten ; )

Adres | Rambla 9, Barcelona
Website |  La Boqueria Market

Het viel me op dat Barcelonezen niet zo van de healthy food zijn als wij. We mogen ons echt gelukkig prijzen dat we in Amsterdam op iedere hoek van de straat een Eko Plaza, natuurvoedingswinkel of juice bar kunnen vinden. Maar goed, baas boven baas, want in Barcelona vind je heerlijke verse vis, kun je ultiem relaxen en was het toch weer nét iets warmer dan in ons kikkerlandje… Dus Barcelona, see you next time!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!