Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Gezond op reis

Gezond op reis

Blog thumbnail

Dit weekend heb ik de trouwerij van mijn liefste vriendin. In Normandië. Ik kijk er erg naar uit om met mijn friends te genieten van de mooiste dag van haar leven. Lekker dansen, kletsen en heel veel eten! Ik bereid zo’n trip wel wat anders voor dan de meeste feestgangers, denk ik. Zij nemen een tent, rugzak met kleding en make-up mee. Maar ik als echte foodie ben ik natuurlijk op alles voorbereid…

Op een bruiloft wil je natuurlijk het heerlijke, vettige, zoete eten en de lekkere drankjes niet weigeren. Juist niet! Daarom vind ik het een fijn gevoel om zelf een basishoeveelheid gezonde spulletjes mee te nemen. Die secret stash aan healthy voeding gaat me zeker helpen bij een eventuele hangover!

Dus… wat mag niet ontbreken in je koffer?

Citroenen
Voor wie het nog niet wist: elke ochtend een halve citroen met lauw water doet wonderen voor je lijf! Het is een fantastisch (en zuuur) drankje om je spijsvertering op gang te helpen. Ook op de camping zó makkelijk. Snijd een citroen doormidden, knijp een halve boven een glas uit en doe er warm water bij. Klaar!

Zak gemengde ongezouten noten
Een gezonde hartige snack, voor als ik trek krijg en wil snaaien.

Supplementen visolie, magnesium en vitamine C
Deze supplementen slik ik bijna elke dag. Visolie bevat omega 3 vetzuren die er, ook tijdens je trip, voor zorgen dat je een mooi glad en strak huidje houdt. Magnesium is goed is voor je botten en spieren en daarnaast een anti-stressmiddel dat je helpt rustig te blijven. Zeker fijn als je als workaholic een paar dagen onbereikbaar bent. Vitamine C zorgt voor de goede weerstand, zodat je wel een feestje aankunt.

Alka Greens
Een theelepel aan je vruchtensap of water toevoegen en je hebt in elk geval een groot gedeelte van je groenten en fruit van de dag binnen!

Daarnaast doe ik ook nog altijd een flesje water, wat gezonde repen en thee in mijn handtas.

Ik ga op reis en meem mee - Rens Kroes

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!