Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

DIY: Maandelijkse intenties

DIY: Maandelijkse intenties

Blog thumbnail ,

Ik denk dat een positieve geest een positief leven betekent. En dus probeer ik iedere dag “good vibes” voor mijzelf te creëren. Ik doe dat door bewust te leven, mijn gedachten zorgvuldig te kiezenen kwetsbaarheid te omarmen. Maar ook door elke maand (in plaats van eens per jaar) op de dag van nieuwemaan mijn goede intenties op een leeg vel papier op te schrijven. Het helpt me om in de drukte focus te houden op de juiste mindset. Mochten dingen nu anders lopen dan ik gehoopt had, weet ik dat k het wél geprobeerd heb met de juiste bedoeling. 

How to? 
Neem op de dag van de nieuwemaan (of mag ook het begin van de maand, wat jij fijn vindt) de tijd om je gedachten en wensen voor de komende maand te laten stromen. Dit mag uiteraard ook gewoon op de eerste dag van de maand als e werken met maanstanden zweverig vindt. Stel jezelf de volgende vragen:

1) Wat wil ik deze maand loslaten?
2) Wat wil ik deze maand ontvangen? 

Schrijf je voornemens op. Dat mag heel concreet. Deel ze eventueel met mensen om je heen als je meer peer pressure kunt gebruiken. 
Lees je intenties na twee weken terug. Sta er even bij stil, en stuur bij als je focus afwijkt van je intenties. 

Ik deel ze af en toe op social. Als jij jouw intenties ook wil delen, gebruik dan de hashtag #renskroes zodat ik ze kan zien! 

Liefs, Rens 

Boekentip over de maan: Moonology 


Yoga Magazine @HankeArkenbout

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!