Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

A juicy day!

A juicy day!

Blog thumbnail

Mijn stofwisseling was na Barcelona, Pasen, Koningsdag en mijn birthday party helemaal in de war. Na al dat gefeest borrelde mijn buik erop los. Je zou toch zeggen dat ik met al mijn healthy food een beetje weerstand in mijn darmen heb opgebouwd… Nou nee, als ik te lang anders eet dan normaal dan zijn mijn darmen altijd een beetje van slag. Ik ga jullie verder niet lastig vallen met teveel details, maar zo’n rommelende buik is voor mij toch wel een teken om weer even een balansdag in te lassen. Dat betekent dat ik op een dag zes á zeven sappen en smoothies drink. Heerlijk! Je spoelt als het ware je lichaam schoon.

Op deze website vind je recepten voor lekkere sapjes en smoothies. Je mag zelf kiezen wat je lekker vindt. Absoluut geen straf dus, én je doet je lijf er een enorm plezier mee. Die 24 uur zijn zo om, en na zo’n dag barst ik weer van de energie.

Deze juicy juice maak ik in elk geval altijd op een balansdag:

Ingrediënten (ca. 600 ml)

3 grote wortels
1 appel
duim gember
1 sinaasappel
1 limoen
2 schijven ananas
handje vol peterselie

Bereidingswijze

Maak van de wortels, appel, gember, sinaasappel en limoen kleine stukjes en doe het in de juicer. Eenmaal sap schenk het in de blender en doe alle andere ingrediënten erbij en mixen maar!

Houd je dat echt niet vol? Maak dan voor jezelf een salade van rucola, komkommer en tomaatjes. Dan heb je wel iets te kauwen, maar verstoor je je sappenkuur niet.

Juicy juice Rens Kroes

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!