Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Kie-no-wa

Kie-no-wa

Blog thumbnail

Twee jaar geleden ontdekte ik deze kleine zaadjes in de schappen van de natuurwinkel. Vanaf die dag ben ik verliefd op quinoa! Dank globalisering, dank infrastructuur, dank Zuid-Amerika! Quinoa zit vól met eiwitten, bevat alle essentiële aminozuren en het helpt bij snel spierherstel en de aanbouw van spieren. Geweldig dus voor mensen die veel sporten en weinig vlees eten, like me. Ik eet deze powerfood ongeveer twee à drie keer in de week, in de vorm van een pannenkoek, een salade, een warme hap of zelfs als zoetigheid.

Quinoa is te koop in verschillende kleuren. Rood, zwart en wit. Als je die drie kleuren mixt, oogt je maaltijd very stylish! Het is bovendien bewezen dat je meer gaat eten als je verschillende kleuren – en dus gevarieerd voedsel – op je bord hebt, omdat je eten er dan aantrekkelijker uitziet (damn you: gekleurde M&M’s!). Mijn advies: hussel alle quinoa-kleuren door elkaar en eet er lekker véél van! Pas de problème, want het is op en top healthy. Hier vind je het recept voor mijn favoriete quinoa salade:

FAVORIETE QUINOA SALADEFavoriete quinoa salade | Rens Kroes

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!