Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Koel!

Koel!

Blog thumbnail

DSC_3847 (2)

Zodra de zon schijnt, vlieg ik naar buiten (het liefst meteen terug naar It Heitelân) en probeer ik er 100% van te profiteren. I love Summer! Zomergroenten en – fruit zijn mijn favorites en nog fijner is dat je het lekker buiten kunt opeten. Deze zomer blijf ik lekker in Nederland. Bootje zeilen in Friesland, de zee inrennen op Terschelling en genieten van mijn moeders tuin: verse kruidenthee maken, heel veel rucola eten, wilde bramen plukken en zonnebaden. Oh, en ijsjes eten!

Elke zomer verzin ik een nieuwe variant home made ijs. Met verse vruchten bijvoorbeeld, fruitwater, of noten. Ik moet altijd een paar keer oefenen maar als ik dan het perfecte receptje heb gevonden, maak ik er meteen een stuk of tien. Heb ik altijd iets lekkers in huis voor mijn neefje en nichtje, of om zelf een beetje af te koelen. En deze ice pops zien er niet alleen very cute uit, ze zijn hartstikke goed voor je.

In het chiazaad zit omega 3, proteïne, ijzer en vezels, die je een verzadigd gevoel geven. Chia is een goede melkvervanger, want het zaad is rijk aan calcium en borium, dat weer de opname van calcium versterkt. Dankzij het verse fruit zitten deze ijsjes bovendien vól vitamine C. Kan je dus wel mee aankomen op een zomerfeestje.

Enjoy your Summer to the fullest!

Rainbow Ice Pops | Rens KroesCameron studio, Lieke Heijn & Pim Janswaard

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!