Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Krachtpatsers

Krachtpatsers

Blog thumbnail ,

I love superfoods! Een grote hoeveelheid vitaminen, mineralen, enzymen en voedingstoffen verpakt in één voedingsbron. De supervoeding optimaliseert de functies van je lichaam en bevordert je welzijn. Hier een lijstje superfoods die my favorites zijn.

Chia-zaad 
Geen enkele plantaardige bron bevat zoveel Omega 3 vetzuren als het chia-zaad. Het is rijk aan calcium, zit boordevol proteïne én het is perfect voedsel voor als je wilt afvallen, want het zaad absobeert tot negen keer zijn gewicht aan water en er zitten veel vezels in. Dat betekent dat het je een vol en verzadigd gevoel geeft. En het vertraagd de opname van koolhydraten, dus daardoor krijg je minder pieken in je bloedsuikerniveau en je hebt minder trek in zoetigheid. Je kunt de zaden op elk moment van de dag mengen met water, sap of in je smoothie.

Maca
Maca is een knolgewas uit Peru. Je koopt het als poeder dat je kunt roeren door je smoothie. Het stimuleert de hormoonproductie en het zorgt voor balans en stabilisatie van het zenuw- en spierstelsel.
 Bovendien heeft Maca een natuurlijk libido verhogend effect.

Goji-bessen 
Handig om mee te nemen als snack! Goji bessen bevatten meer dan twintig mineralen en maar liefst achttien amino-zuren. En men zegt dat je er heel oud mee kunt worden.

Cacao 
Cacao zorgt ervoor dat je je goed voelt, want er zit Fenylethylamine (PEA) in. Wat? Ons lichaam produceert PEA als we verliefd zijn en het geeft je dus kriebels in je buik. Cacao is het enige voedsel dat deze hoeveelheden PEA bezit. 
Ook bevat het ijzer, zink, vezels en magnesium. Een superfood waar ik geen genoeg van kan krijgen! Te verkrijgen in poeder, cacao-nibs en bonen.

Tarwegras 
Tarwegras is rijk aan vitamine A, antioxidanten, maar vooral aan chlorofyl. Cholorofyl zorgt dat je meer energie krijgt en het haalt zware metalen en andere schadelijke stoffen uit het lichaam. Met een paar schepjes in een sap of smoothie en heb je de juiste vitaminen binnen.

Nike Rens Kroes8207

 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!