Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

De leukste kerstmarkten in december

De leukste kerstmarkten in december

Blog thumbnail ,

De maand december vraagt niet alleen om lekker veel knusse avondjes binnenshuis maar ook om de gezellige markten buitenshuis te bezoeken. Hier kun je vaak de lekkerste ingrediënten kopen voor jouw feestmaal maar ook terecht voor een heerlijke warme drank tijdens het shoppen. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan een markt bezoeken onder het genot van een hot choco en mooie kerstlichtjes? Door heel Nederland zijn er steeds meer markten te vinden waar je biologische en lokale producten kunt kopen. Zo kun je jouw eten, drinken en andere cadeaus voor de feestdagen guilty free shoppen tijdens een lekkere middag buiten de deur. Wij hebben speciaal voor jou onze top 5 op een rijtje gezet. Heb je zelf nog een leuke tip? Zet ‘m dan onderaan in de comments. Have fun ;-)!

itistheseasontosparkle

1. Conscious Christmas Market 

Deze bijzondere kerstmarkt in hartje Amsterdam mag je niet missen! Op zondag 18 december vindt de eerste Conscious Christmas Fair plaats. Hier vind je prachtige en eerlijke food, lifestyle en beauty producten om jezelf en een ander eens lekker te verwennen tijdens de feestdagen.

Wanneer: 18 december | Waar: The College Hotel, Roelof Hartstraat 1, Amsterdam | Tijd: 12.00 – 19.00 | Entree: Gratis

2. Pure Wintermarkt Amstelpark 

De beruchte biologische markt in het Amstelpark komt nu met een wintereditie. De perfecte  gelegenheid om jouw inkopen te doen voor een heerlijk en gezond feestmaal! Op deze markt vind je een breed assortiment aan biologische producten uit Amsterdam en omstreken zoals kazen, seizoensgroenten, vers knapperig brood en heerlijke (warme) snacks.

Wanneer: 11 en 18 december | Waar: Amstelpark, Amsterdam | Tijd: 11.00 – 17.00 | Entree: Gratis

3. Kerstpark Natuurpark Flevoland 

Voor kerstlichtjes, kampvuur, warme dranken en gezelligheid in de natuur (!) ben je bij de kerstmarkt in Natuurpark Flevoland aan het juiste adres. Op 17 december wordt dit prachtige natuurpark omgetoverd tot een grote cozy Christmas market. Hier kun je terecht voor verse ingrediënten en gerechten uit de streek, biologische wijntjes en een echte kerstbeleving inclusief levende kerststal midden in de natuur!

Wanneer: 17 december | Waar: Vlotgrasweg 11, Lelystad | Tijd: 14.00 – 20.00 | Entree: Gratis

4. Knüss Kerstmarkt

In het weekend van 9, 10 en 11 december wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een groot, gezellig en knus kerstfestijn. Tijdens dit weekend zijn er op verschillende pleintjes en straten diverse marktjes te bezoeken waar je het direct warm van krijgt. Je vindt er de leukste lokale en homemade producten, kruidige drankjes en live muziek. Genoeg te beleven dus! Bekijk het Facebook event van Knüss Kerstmarkt voor het volledige programma.

Wanneer: 9, 10 en 11 december | Waar: Centrum, Utrecht | Tijd: De hele dag | Entree: Gratis

5. Trots Kerst Fair

Voor een sprookjesachtige kerstsfeer ben je bij de Trots Kerst Fair in Baarn en Rozendaal aan het juiste adres. Daar vind je een heel weekend lang de leukste kerstkraampjes vol met heerlijke en eerlijke producten uit de omgeving. Zo heb je binnen no time jouw verse kerstinkopen en cadeau’s gekocht zonder enig schuldgevoel ;-).

Wanneer: 10 en 11 december | Waar: Kasteel Rosendael, Rozendaal | Tijd: Zaterdag 11.00 – 21.00 en Zondag 11.00 – 18.00 | Entree: 6 euro

Wanneer: 16 t/m 18 december | Waar: Kasteel Groeneveld, Baarn | Tijd: Vrijdag 15.00-21.00, zaterdag 11.00 – 21.00 en zondag 11.00 – 18.00 | Entree: 6 euro

Zin om alvast te preppen voor de kerstdagen? Bekijk hier mijn favoriete winterse hot choco en de kerst ontbijtcake!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!