Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Ik ben mama

Ik ben mama

Blog thumbnail

Ik ben mama. Al 5 maanden. Het was hier wat stil omdat het voor mij wennen was om zo’n kleine, nieuwe huisgenoot te hebben en ik tijd nodig had om haar goed te leren kennen. Ik geniet volkomen van onze kleine Maya Jade (op z’n Frans). Ze heeft enorm veel energie en groeit als kool van mijn melk. Sinds kort bied ik haar af en toe een lekkere avocado of appel aan (voor leuke kiekjes check mijn Insta) volgens de Rapley methode. Over een maandje ga ik echt starten, superleuk want ze is al zo enthousiast, van wie zou ze dat nou hebben?

Achter de schermen ben ik sinds Maya 2,5 maand is weer slowly voor Powerfoodies Market gaan werken en dat doe ik nog steeds, naast mama zijn en mijn baan als huisvrouw ; ) We groeien als klein en jong bedrijf en dat is uitdagend. Bij ons thuis gaat het tegenwoordig alleen maar over onze kleine meid en over bestellingen, nieuwe producten en recepten.

Mijn moeder zei ooit dat de jaren in de dertig het meest hectisch waren maar haar de meeste voldoening in het leven hebben gegeven. Ik ben mij hier erg van bewust dus ik geniet met volle teugen, ook al hangen mijn wallen tot op mijn knieën ; ) Goed eten brengt mij in balans en daarom zorg ik ervoor dat ik genoeg goede voedingsstoffen binnenkrijg. Door de borstvoeding ben ik ook niet te stoppen met eten want daar krijg ik enorm veel trek van. Die havermout bowls zijn huge, haha!

Zoals je hoort heb ik niet stil gezeten. Op mijn website is het wel iets rustiger en dat zal voorlopig nog even zo blijven omdat ik mij nu meer richt op @powerfoodies (zie de feed voor vele recepten) en Maya. Maar ik zit er wel aan te denken om een nieuw kookboek te maken. Geen idee waar ik de tijd vandaan zal halen maar het kriebelt. Dus wie weet ligt er volgend jaar wel weer een Powerfood kookboek in de boekenwinkels. I’ll keep you posted!;)


 
We hebben in deze 5 maanden een kruiden- veggieblend gelanceerd. Een heerlijke mix die je in allemaal verschillende gerechten kan doen zoals in curries, soepen, rijst, quinoa, salsa, you name it. Echt de moeite waard om te proberen. 

Oh, we zijn met het hele team en hééél veel andere Powerfoodies de 1 april appelazijn challenge gestart. Je kunt ieder moment aanhaken. Doe je ook mee? Dat lijkt mij heel gezellig. Bekijk hier de recensies, bestel hier de fles appelazijn en volg Powerfoodies to be part of the community!

Heel veel liefs en hugs van mij.

Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!