Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

3 x mijn favoriete bananenbrood

3 x mijn favoriete bananenbrood

Blog thumbnail , ,

Happy National Banana Bread Day lieve Powerfoodies! Een beter excuus om lekker een homemade bananenbroodje te bakken is er niet, toch? ; ) Wekelijks duik ik mijn powerkitchen in om er eentje te maken. Wanneer je een lekker basisrecept hebt, kun je er gemakkelijk een eigen draai aan geven met jouw favoriete noten, zaden, rozijnen e.d. Nomm! Ik eet regelmatig een flinke plak als ontbijt (met zelfgemaakte amandelpasta) of wanneer ik trek heb in een snack tussen de maaltijden door. Speciaal voor deze feestdag heb ik voor jullie mijn 3 favoriete varianten op een rijtje gezet.

#1. Choco banana bread
Wat mij betreft is dit het ultieme chocolade broodje! Het heeft de perfecte moist en super vol van smaak. Tip: Voeg een handje gebroken walnoten toe voor een extra bite.

#2. Luchtig bananen broodje
Hmmm… De geur van mijn keuken is zo lekker wanneer dit broodje in de oven staat. Dit makkelijke recept is wat mij betreft de perfecte Sunday Prepping snack. Wil je de cake nog iets feestelijker maken? Smeer dan homemade kokosroom over de bovenkant en maak ‘m af met wat blauwe bessen.

#3. Wortel bananen loaf
Wortel in je bananenbrood? Oh yes please! Deze oranje twist geeft dit recept een heerlijke zoete smaak. Bovendien krijg je zo weer extra groenten binnen. Een ware hit, ook onder de jonge powerfoodies ; )

Wat is jouw favoriete bananenbrood recept? Laat het me weten onderaan de comments!

X, Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!