Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Mijn nieuwe boek: RENS – Mijn lifestyle guide

Mijn nieuwe boek: RENS – Mijn lifestyle guide

Blog thumbnail

Dit is ‘em. De cover van mijn 5e boek RENS – Mijn lifestyle guide’ is een feit! Ik heb er van december tot nu keihard aan gewerkt. Bloed, zweet en Powerfood ; ) En na al dat pittige schrijfwerk kan ik jullie nu met een brede glimlach vertellen dat ie af is. Yes!

About 
Mijn nieuwe boek bestaat uit 7 hoofdstukken, waarin ik uitleg hoe ik mijn leven leef. Inclusief twijfels, overtuiging en een zoektocht links en rechts. Van mijn jeugd in Friesland tot mijn leven nu in Amsterdam en New York. Ik leg het je allemaal uit. Best heel persoonlijk dus. Ik vertel je hoe ik de vier pijlers die voor mij heel belangrijk zijn, toepas op m’n leven: gezonde voeding, ontspanning, beweging en mindset. En tussen dat alles door deel ik food recepten maar bijvoorbeeld ook op het gebied van beauty en schoonmaken, waardoor jij je leven wat groener kunt leven.

Dit nieuwe boek is in feite een toolkit, waar jij zelf uithaalt wat je wil en kan gebruiken. En zo hoop ik je te mogen inspireren om balans te vinden en goed voor jezelf en onze planeet te zorgen. Het zou mooi zijn als ‘Rens – Mijn Lifestyle Guide’ je helpt om bewust en puur door het leven te gaan. Sowieso gaat het boek eind september naar de drukker. En als je hem pre-ordered, valt ie begin November op je deurmat! Ik kan niet wachten het met jullie te delen. 

Pre-order van ‘Rens – Mijn lifestyleguide’ kan via deze link: https://bit.ly/2NYb0vq.

Liefs, Rens 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!