Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

My big MOVE & On the Go

My big MOVE & On the Go

Blog thumbnail

Hi guys, hier een kleine update van mij! Op dit moment ben ik in het prachtige Frankrijk op vakantie samen met de familie en ik dacht, ik ga nu even een blog schrijven over wat ik de aankomende tijd allemaal ga doen.

In mijn vlogs (nu nog wel in het Nederlands) en via social media heb ik al aangegeven dat ik.. komt ie…. in begin september naar New York ga verhuizen. Woohoo! Een van de redenen hiervoor is, is dat mijn derde boek ‘On the Go’ nu ook in het Engels uit komt. Vorig jaar november werd mijn eerste Powerfood boek ook al vertaald naar het Engels. Hier ben ik heel erg trots op en nu is het tijd voor een volgende vertaling. Zoals jullie wellicht wel weten is ‘On the Go’ van een iets kleiner formaat zodat je deze gemakkelijk in je tas kunt meenemen met daarin alleen maar ON THE GO receptjes: meeneemontbijtjes, lunchtrommelinspiratie, heerlijke salades voor bij een zomerse picknick, zalig zoet voor tussendoor. Het zijn ongeveer 50 recepten die stuk voor stuk met plezier zijn samengesteld en natuurlijk yummy smaken, goed voor je zijn én die je makkelijk kunt meenemen. Bij alle recepten vertel ik je ook wanneer je ze het best kunt bereiden, want prepping is everything! Toch? En omdat we allemaal steeds vaker on the go zijn, verklap ik je welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Ik geef tips om thuis een heerlijke voorraad op te bouwen én ik geef precies aan hoe en hoelang je gerechten kunt bewaren. Want hey, een gezonde lifestyle hoeft – óók als je altijd druk bent – helemaal niet ingewikkeld te zijn! Bekijk hieronder de cover van de Engelse ON THE GO, ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt.

Vanaf 1 oktober ligt de Engelse editie in de winkel. Je kunt ‘m nu alvast bestellen op Amazon en andere (web)winkels. Wie wil nou niet dit boek de eerste dag al op de deurmat hebben liggen? ; ) 

Ik vind het echt super spannend dat ik mij meer ga storten op de Amerikaanse markt. Het is een enorme uitdaging want de meeste Powerfoodies zitten toch echt in Nederland wat natuurlijk niet zo gek is omdat ik daar vandaan kom. Dus ik ga lekker knallen! Je kan mij volgen via social media en natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk blogs te schrijven om jullie op de hoogte te houden.

Ik ga weer lekker genieten van de Franse stranden, de frisse lucht en de familie. Peace out! ; )

P.S. Wil je er zeker van zijn dat je op de hoogte blijft van al mijn avonturen? Schrijf je dan nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief. Daarin ontvang je een persoonlijke note en exclusieve powerfood recepten. Yay! Dit kan rechtsboven op deze pagina onder ‘Keep me in the loop’. 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!