Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Neem je tijd

Neem je tijd

Blog thumbnail ,

Mijn overgrootopa had vroeger in het Fryske dorpje Gytsjerk zijn eigen biologische bakkerij en maakte daar de lekkerste desembroden. Dit voedzame brood heeft een lange bereidingstijd in vergelijking met de broden die je nu tegenwoordig overal in de supermarkt ziet liggen, maar dat langdurige proces maakt bepaalde vitaminen, mineralen en andere bioactieve stoffen beter beschikbaar voor je lichaam en is dus gezonder!

Een eikenboom groeit langzaam maar zodra ie eenmaal goed is gegroeid waait ie niet meer om en kan de boom ontzettend lang en krachtig leven.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat ‘all good things take time’. Tegenwoordig willen we allemaal snel maar als we ons haasten, lopen we het risico fundamentele onderdelen van het proces te missen.

Als mensen mij vragen waarom ik nog geen nieuwe producten op de shop Powerfoodies Market heb dan is het omdat ik kwaliteit wil bieden en ik wil dat alle onderdelen kloppen.

Take it slow, geniet van het proces/groei en neem beslissingen vanuit je hart want dan dan sta je op een geven moment als een huis. Dan is whenever je aan werkt diep geworteld, goed gevoed en kan niemand eromheen!

Liefs, Rens


Liselore Chevalier

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!