Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

New Year’s Resolutions!

New Year’s Resolutions!

Blog thumbnail

Dit moment van het jaar vind ik het fijn om meer naar binnen te gaan om op te laden, momenten te vieren, af te ronden en langzaam nieuwe dromen uit te zetten voor een volgend jaar. Ook is dit moment van het jaar het uitgelezen moment om te reflecteren op het oude jaar want er is weer van alles gebeurd!

Happy New YearFoto: Liselore Chevalier

Vorig jaar januari ben ik terug gekomen uit Australië en daarna ben ik gelijk begonnen met het maken van On the Go die in juni uitkwam. En ook mijn Engelstalige Power Food was dit jaar aan de beurt. Oh my, wat was ik blij! Daarnaast ben ik een samenwerking aangegaan met de World Food Progamme waar ik aandacht heb besteed aan de situatie waarin vluchtelingen verkeren. Zo bijzonder. Ik ben erg blij mijn steentje te mogen bijdragen, want ook ik snap dat er meer is dan alleen powerfood in de wereld. Je kan hier de video’s bekijken.

In de tussentijd ben ik druk bezig geweest met het verhuizen en het renoveren van mijn dream kantoor en droomkeuken. Ik zit daar samen met Kitchen & Bees (een nieuw bedrijf, binnenkort meer hierover) en het Rens Kroes team dat sinds kort weer is uitgebreid (welcome Marieke!). Zoals sommige misschien nog weten heb ik vorig jaar een enorme stap gezet door mijn voedingspraktijk na 2 ½ jaar op te zeggen. Het was wel heel saai helemaal alleen. Dit jaar heb ik de tijd gehad om na te denken waar ik als mens en als ondernemer naartoe wil. Dat hele klei en Allerhande verhaal had mij aan het denken gezet. Het is bizar dat de media je zo naar beneden kan halen en alles groter kan maken dan het is. Journalisten hadden niet eens goed onderzoek gedaan en Allerhande had mij opeens aan de kant gezet terwijl ze wisten dat het onjuiste verhaal niet door mij was geschreven (shame on you!). Dus toen dacht ik bij mezelf: wil ik dit wel? Wil ik wel mensen inspireren en op hetzelfde moment ook tegen het zere been aan schoppen? Maar ik ben er toch achter gekomen dat het part of the job is.

quotebannergeel

Wat heb ik hiervan geleerd? Dat ik mij niet om alles druk moet maken, mezelf te focussen op het positieve en meer moet genieten. Dat laatste woord wordt ook het key woord van 2017! Want ook al werk ik hard, zodra ik niet meer geniet komen er obstakels. Ook ben ik mij ervan bewust dat het in het leven niet alleen maar om voeding draait. Dus ik ga, naast PowerFood, ook meer aandacht besteden aan de andere aspecten van mijn lifestyle namelijk: bewegen en ontspanning, so stay tuned!

Ik zeg ook ieder jaar als voornemen dat ik wat vaker ga bloggen en dat komt er telkens niet echt van. Maar dit jaar, ja echt, wil ik lekker los gaan. Zelfs met vloggen! Zie je dat al voor je? Ik ga het begin van het jaar een vlog camera kopen en dan hatshikidee! Verder ga ik natuurlijk heel veel nieuwe receptjes maken. Wat er verder op mijn pad komt zie ik vanzelf. Je kan alles wel plannen maar life doesn’t care about your plans.

Lieve Powerfoodies. Ik wens jullie een gezond, liefdevol, happy, succesvol en gelukkig 2017! Bedankt voor al jullie steun en positiviteit, let’s keep moving forward!

Love you all!

Liefs, Rens

 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!