Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

New year’s resolutions?

New year’s resolutions?

Blog thumbnail

‘Rens, wat zijn je voornemens?’ Deze vraag krijg ik net als iedereen ieder jaar. Ik heb grootse plannen voor 2016 maar ik focus me er niet al te veel op want ik weet inmiddels: life doesn’t care about your plans. Van mijn 7e tot mijn 26e heb ik een dagboek bijgehouden. Ik heb altijd de tijd genomen om mijn eigen gevoelens en inzichten op te schrijven. Ook schreef ik mijn doelen en noteerde ik de data waarop ik dat doel behaald wilde hebben. Twee jaar geleden las ik alles weer terug en tot mijn grote verbazing zijn bijna al mijn dromen uitgekomen maar niet in het tijdbestek dat ik destijds had gewild. Sommige doelen hebben jaren geduurd. Maar er zijn ook wensen die eerder zijn uitgekomen. Say whaaat?

IMG_8810 
Foto: Anne Timmer  

Dus ik heb het idee van ‘tijd’ losgelaten. Ik vind het nog steeds leuk en goed om stil te staan bij wat ik heb bereikt en waar ik naartoe wil werken, maar ik ben erachter gekomen dat als je erg graag wilt dat iets komt, dat heus wel komt, maar alles op z’n tijd. Creëer je leven nu, maak je plannen maar focus er niet al te veel op en wacht vooral niet af….

Dat is wat ik de laatste twee jaren heb gedaan. En wat was het hectisch maar zeker much fun! Mijn leven stond helemaal op z’n kop door het succes van mijn blog en de boeken. Daardoor kon ik alles nog maar net bijhouden. Ik runde de boel eerst alleen maar dat werd al snel te veel. De mailtjes stroomden binnen dus ik heb een assistente aangenomen, wat enorm hielp. Daarnaast kreeg ik zo veel aanvragen om m’n verhaal te komen vertellen dat ik zelfs een agentschap in de arm moest nemen. Mijn praktijk draaide zo goed dat ik een diëtiste heb gevraagd om mij te komen helpen. Kortom: het was gekkenhuis! Wist ik veel hoe ik een bedrijfje moest runnen, haha (ik ben namelijk geen businessvrouw in hart en nieren). Veel mensen denken dat het allemaal vanzelf is gegaan want ja, Rens had nou eenmaal de contacten. Maar oh, ik moet je teleurstellen… Achter de schermen moest er keihard gewerkt worden om dit te bereiken en er wordt nog steeds 24/7 gearbeid. Tijdens mijn trip in Thailand en Australië had ik wat meer tijd om even adem te halen en heel veel inspiratie op te doen. Maar nu we weer terug in Amsterdam (en New York) zijn gaan we weer volop aan de slag. Yea!

What to expect?
De praktijk heb ik even op ‘hold’ gezet en ik zal me de komende tijd wat meer focussen op de kwaliteit van het bedrijf. En de website heb ik door alle drukte minder tijd kunnen steken dan ik hoopte, maar daar ga ik verandering in brengen! En daarnaast wil ik een next step maken door nieuwe projecten op te zetten en ondertussen goed naar jullie te luisteren. Want daar gaat het uiteindelijk om: iets creëren dat ik leuk vind en waar jullie behoefte aan hebben. En dat betekent dat het team uit gaat breiden, dat we een grotere werkruimte nodig hebben en dat ik het nog een stukje drukker krijg. But guess what, l love it!

Natuurlijk ga ik ook weer leuke nieuwe kookvideo’s opnemen voor m’n Powerfood Channel. En blijf ik kokkerellen want boek 3 staat absoluut op mijn verlanglijstje! Wanneer? Dat blijft nog even spannend! Want again, het leven kent geen tijd. Ik wacht niet totdat ik voornemens heb behaald want dat kan jaren duren. Ik blijf leven, verwezenlijken, genieten en positief denken.

Happy new year #Powerfoodies !  (mag nog wel toch? ;))

Veel liefs, Rens

IMG_1639

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!