Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Big news: eindelijk een nieuw boek! (And you’re gonna love it)

Big news: eindelijk een nieuw boek! (And you’re gonna love it)

Blog thumbnail

Het is alweer ruim een half jaar geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Time flies! Maar nu ik weer bezig ben, merk ik dat ik het heb gemist. Het voelt ook een beetje nostalgisch, want met die blogs is mijn adventure als ondernemer begonnen! ; ) Ik heb het idee dat ik sindsdien wat meer structuur in mijn leven heb gecreëerd. Dat moest ook wel (hello baby Maya Jade en webshop). En niet alleen daarom, want ik heb big news!

Ik ga namelijk na vijf (!) jaar weer een kookboek maken, en wát voor een! Hij heet So Simple en ik weet zeker dat je een exemplaar in je keuken wilt hebben, want er staan 88 simpele, lekkere én gezonde (duh!) eenpansgerechten in. Ik kwam op dit idee omdat ik merk dat iedereen om me heen behoefte heeft aan simpel (including me). Daarmee bedoel ik dat we naar een wat eenvoudiger leven craven en dus ook op zoek zijn naar eenvoud in de keuken. Dus geen eindeloze ingrediëntenlijst en zes verschillende pannen, maar een voedzaam, healthy en easy gerecht. Klinkt goed, toch?

Foto: Paul Bellaart 

Na 5 boeken in samenwerking met een grote uitgeverij sta ik vanaf nu zelf aan het roer. Dat betekent dat ik alle verantwoordelijkheid op me neem. Superspannend, maar I’m ready! Hierdoor duurt het allemaal iets langer: So Simple verschijnt als alles goed gaat (en of course it will!) op 21 september 2022. Klinkt ver weg, maar is juist een benefit! Want als je het boek nu alvast bestelt neem ik je de komende elf maanden mee in het schrijfproces én krijg je allerlei extra goodies (kortingsbonnen, (video)recepten, live Q&A’s, sneak peeks van het boek… you name it).
                                                                                                                         
Ik heb zó veel zin om het proces en uiteindelijk het boek (yay!) met jullie de delen, dus ik begin gewoon meteen. Bekijk hier twee voorbeeld recepten die je in het boek kan verwachten. Ik ben benieuwd naar je mening. See you bij de eerste So Simple nieuwsbrief!

Liefs, Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!