Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Nieuw kookboek: on the go!

Nieuw kookboek: on the go!

Blog thumbnail

Lieve powerfoodies, ik sta te trappelen om jullie iets gaafs te vertellen en ik kan gewoon niet langer wachten… zijn jullie er klaar voor (tromgeroffel…)?

Eind juni komt mijn nieuwe boek uit! Na twee Powerfood-boeken waar ik heel trots op ben vond ik het dit keer tijd voor iets nieuws! Een boekje dat je gemakkelijk in je tas kunt meenemen met alleen maar ON THE GO receptjes. How cool is thatl! Meeneemontbijtjes, lunchtrommelinspiratie, heerlijke salades voor bij een zomerse picknick, zalig zoet voor tussendoor. Het zijn ongeveer 50 recepten die stuk voor stuk met plezier zijn samengesteld en natuurlijk yummy smaken, goed voor je zijn én die je makkelijk kunt meenemen. Bij alle receptjes vertel ik je ook wanneer je ze het best kunt bereiden, want prepping is everything! En omdat we allemaal steeds vaker on the go zijn, verklap ik je welke  trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Ik geef tips om thuis een heerlijke voorraad op te bouwen, én ik geef precies aan hoe en hoelang je gerechten kunt bewaren. Want hey, een gezonde lifestyle hoeft – óók als je altijd druk bent – helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Zijn jullie net zo excited als ik?! 
Bekijk hieronder de cover van ON THE GO en let me know what you think!  

COVER-ON-THE-GO

Je kunt mijn nieuwe boek hier alvast bestellen, dan valt-ie in juni op je deurmat!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!