Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Powerbreak!

Powerbreak!

Blog thumbnail

Het is zo belangrijk om je energie tijdens het sporten op peil te houden. Before I work my ass off zorg ik daarom dat ik goed gegeten en gedronken heb. Het liefst eet ik iets lichts, maar wel met trage koolhydraten. Bijvoorbeeld een quinoasalade of wat havermout. Meestal is dat genoeg om een klein uurtje te kunnen knallen.

Nike Rens Kroes8437_food_RGB

Maar het komt soms voor dat ik langer dan een uur aan het trainen ben, tijdens een bootcamp bijvoorbeeld. Komt vaak omdat ik gewoonweg dan niet kan stoppen, so much fun! En ook als ik train voor een langere run, ben ik meer dan een uur bezig. In die gevallen vind ik het fijn om tussendoor iets te eten dat mijn bloedsuikerspiegel op peil houdt. Veel mensen vinden het chill om een sapje of smoothie te drinken, omdat dat snel wordt opgenomen. Maar als je, net als ik, tijdens een training je maag wel eens flink voelt knorren, kan je beter kiezen voor vast voedsel. Een energiereep vind ik dan heel fijn. Enige nadeel is dat het soms wat moeilijk weg te krijgen is, omdat de meeste repen best droog zijn. De oplossing: lekker zelf maken!

Wanneer ik langer dan een uur train stop ik deze home made, verpakte ‘Peanut Crunchy Powerbar’ in de zak van mijn sportjack.

Rens Kroes break in between

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!