Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Powerweek

Powerweek

Blog thumbnail

Wow! Wat een week! Stampvol met persdagen, interviews, events en feestjes… Het draaide allemaal om één ding: the launch. Ik kan nauwelijks bevatten dat ik afgelopen 5 juni mijn eigen boek Powerfood mocht lanceren. Wat was het een feest! Iedereen was van de partij. Mijn vrienden, familie, de meiden van Glamour en alle lieve mensen die aan mijn boek hebben meegewerkt.

De dag voor de lancering organiseerde ik een brunch voor inspirerende bloggers. Ik wilde ze laten zien hoe je met de recepten uit mijn boek een heerlijke, gezonde brunch kunt samenstellen. De blenders en slowjuicers maakten overuren, maar het resultaat was (ook al zeg ik het zelf) echt heerlijk! En ik vond het bovendien erg gezellig dat ik eindelijk – na al dat Instagrammen – in real life met mijn collega’s kon kletsen. Zij inspireren mij enorm! Als kers op de taart kwam Sabine Geurten me de juli-editie van Glamour overhandigen. Zo tof! Ik ben gewoon een covergirl! Heel bijzonder en echt een enorme eer.

Je begrijpt… Toen ik vrijdagochtend wakker werd, was ik nog steeds hyper. Ik moest echt even bijkomen en van alle aandacht en liefde. Deze week ben ik even een paar dagen terug naar de basis gegaan om stil te staan bij wat me overkomt. I’m so thankful!

Morgen ben ik weer helemaal klaar om voedingsschema’s te schrijven en begin ik de dag fresh met de kickstart! Who’s in?

]Hier vind je trouwens de leukste recensies en interviews van mijn boekpresentatie en de bloggersbrunch:

Thank you girls!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!