Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Relaxen in NY

Relaxen in NY

Blog thumbnail

Yay! Ik ben in New York! Drie weken genieten van de stad waar ik zes jaar geleden woonde en zoveel inspiratie opgedaan heb. Ik moét hier gewoon eens per jaar zijn. Mijn vriendje heeft een appartement in de East Village en daar verblijven we altijd als we in NYC zijn. De Village is voor mij toch wel een van de leukste en gezelligste wijken van de Big Apple. Er is hier altijd leven op straat. Zodra je de deur uitstapt, sta je er middenin. Love it!

En hoe fijn! Het is ook nog eens Fashion Week in New York. Dat betekent feestjes, shows en fancy etentjes. Oh help! Het is deze weken best lastig om balans te vinden tussen ontspanning, inspanning en voeding. Dat herkennen jullie vast ook van een vakantie of een weekendje weg. Ik probeer sowieso te sporten als ik hier ben, dat houdt je fit en scherp. En iedere dag klap ik mijn laptop open om te werken. Maar ik ben vooral heel erg aan het genieten van fijne feestjes en lekker (en veel) eten. En dat mag! Het eten dan. Want New York inspires me en het is mijn werk om ook jullie weer te inspireren met lekkere recepten. Zodra ik weer terug ben in het Amsterdamse zal ik een lijst met mijn favoriete NYC-hotspots voor jullie maken.

In mijn boek vind je ook veel recepten die ik ontdekte in NYC. Zoals deze chia banenpudding. Heel yummy én bovendien een kickstart voor je dag.
New York New York 2

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!