Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Who run the world? Girls!

Who run the world? Girls!

Blog thumbnail

Oké, daar ga ik dan! Na ooit één keer de Dam tot Damloop te hebben gelopen, is het tijd voor een nieuwe challenge. Ik ga voor de 10 kilometer tijdens We Run Amsterdam op 16 mei a.s. So much fun dat Nike ieder jaar meer dan 20.000 vrouwen wereldwijd motiveert om samen te sporten. Maar, wait what? De run is al over twee maanden! Dan moet ik helemaal fit & ready zijn en de sterren van de hemel kunnen lopen… Oh my, kan ik dat? Mijn trainer Johnny Fernand zegt van wel…

Na de Dam tot Dam heb ik niet meer zoveel kilometers gemaakt, maar ik sport wel veel. Eigenlijk altijd gedaan. Als kind deed ik al van alles: schaatsen, korfbal, tennis, zeilen, street dance, gymnastiek, you name it… Maar goed, duurloop is wel even een ander verhaal. Voor het schaatsen vroeger moest ik in de zomer droog trainen, veel hardlopen dus en daar keek ik altijd een beetje tegenop… Nu doe ik drie keer in de week High Intensive-, kracht- en plyometrische trainingen. Best oké, maar daarmee ga ik geen toptijd neerzetten tijdens We Run Amsterdam en dat is natuurlijk wél de bedoeling.
Dus: aan de slag!

Rens kroes nike workout

First things first. Een mooie outfit! Want dat maakt hardlopen comfortabeler én een stuk leuker natuurlijk. De Nike Store heeft mijn cupmaat opgemeten en ik heb de beste top gevonden die bij mij past. Ze hebben me hardlopend gefilmd, zodat ze goed konden zien hoe ik loop. En daar hebben ze dan weer de perfecte schoen bij gevonden. Heerlijk die service. En dat doen ze dus voor iedereen!

Rens Kroes Nike shoes workoutRens Kroes Nike run 10k

Kleding: check, schoenen: check! Om even warm te worden heb ik deze week anderhalf rondje Vondelpark gelopen en ik moet zeggen dat ik nu wel excited word! Via Nike ga ik een blog voor je bijhouden met mijn ontwikkelingen en handige tips. Ik zeg: lets do this!

Who’s with me? Klik dan hier om je aan te melden. Xoxo Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!