Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Shot of joy

Shot of joy

Blog thumbnail

step0000

Pff… I need an energy shot! Ik ben mijn lijf momenteel aan het voorbereiden op een detox-kuurtje. Dat betekent afbouwen. Minder eten, geen koffie… En dat maakt mij niet bepaald happy. Ik weet dat ik me na deze detox weer helemaal on top of the world voel, dus ik moet even doorbijten. Want het is belangrijk om je lichaam te laten wennen voor je een sappenkuur begint. De ontwenningsverschijnselen zijn nu wel weg, maar ik had drie dagen hoofdpijn. En dat van één bakje koffie per dag!

Vorig jaar deed ik ook deze Innerwave-detox, maar toen had ik tijdens deze fase meer energie. Zo zie je maar hoe je lijf steeds anders reageert. Mooie les: altijd goed naar je lichaam luisteren!

Om mezelf op te peppen drink ik komende week elke ochtend deze shot. Het geeft je een mentale oppepper. Ook een beetje lusteloos? Try it! Ben je binnen no time weer helemaal het baasje!

Shot of joy
2 sinaasappels
½ citroen
3 wortels
1 grote duim gember
halve komkommer
2 schijven ananas
grote hand vol spinazie
mespuntje cayennepeper

Pel de sinaasappels en citroen en snijd samen met de rest van de ingrediënten in stukjes. Doe ze in de slowjuicer of sappencentrifuge. Sip, cleanse and enJOY!

step0001

step0001

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!