Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten

So Simple

Whaaaa, mijn nieuwste kookboek So Simple is gelanceerd! In dit boek staat de kracht van eenvoud centraal. Ik, Rens, bekend van de Powerfood-bestsellers, ontwikkelde voor de nieuwste editie 88 simpele en gezonde eenpansrecepten, stoofpotjes, curries, ovengerechten en maaltijdsalades die je binnen no time voor vrienden en familie op tafel zet.

Gezonde voeding hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn. Voor dit boek gebruik ik eenvoudige, verse producten, die behalve gezond en lekker ook nog eens makkelijk te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn de recepten in So Simple bijna allemaal vegetarisch. 

So Simple is hét kookboek voor iedereen die samenzijn wil vieren en bewust met eten bezig wil zijn, zonder uren in de keuken te staan. Bewust koken was nog nooit so simple!

Let op! Ben je een boekhandel of heb je een (online)winkel en wil je ook inkopen, dan kan dat. Stuur dan een mail naar info@rensk.sg-host.com.

It can be So Simple

Voor mijn vorige boeken was ik altijd druk in de weer met potjes en kookgerei, en pasten de ingrediënten maar nét op een pagina. Ik wilde altijd het ‘onderste uit de pan’ halen en wist tijdens het preppen niet van ophouden: ieder kruid en iedere specerij was even onmisbaar. Dit keer doe ik het anders, want going all the way is heerlijk, maar we mogen best een beetje terug naar de basis.
Daar heb ik (en ik denk wij allemaal) behoefte aan, want het leven is al zo’n rollercoaster. Gerechten mogen dus iets simpeler, maar moeten wél precies even lekker en voedzaam blijven. Het less is more-gevoel, zeg maar. Want geluk zit in de simpele dingen, toch?

In dit kookboek verras ik je met 88 niet al te ingewikkelde, lekkere en gezonde recepten!

Als je ‘m over een paar dagen openslaat weet ik zeker dat je verbaasd bent over hoe simpel een lekkere, gezonde maaltijden voor familie & vrienden kunnen zijn. En ook niet onbelangrijk: zo’n eenpansgerecht staat supergezellig op tafel!

Liefs, Rens

Wat vinden de Powerfoodies

'Heb nu al zo'n 10 recepten uit je boek gemaakt. Makkelijk, snel en qua smaak stuk voor stuk geweldig. De kookboek is echt een pareltje.'

' Letterlijk alle recepten van de boeken die je hebt geschreven zijn heerlijk. Zelfs mijn diehard altijd heel veel vleesetende vriend vind het heerlijk wat ik kook uit So Simple. Ik vertrouw er sowieso altijd op dat het altijd heerlijk eten is, omdat we dat ervaren hebben.'

'Rens! Ik wil je ook even laten weten hoe geweldig wij je nieuwe boek vinden! Heerlijke gerechten en ook de kids vinden het lekker! So Simple hebben we nu 2 weken in huis en we hebben elke dag een recept gemaakt!'

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!